TUGA U KUĆI BALI-BEGA, OBJAVLJENE TUŽNE VESTI, NJEGOVA SUPRUGA SLOMLJENA OD BOLA: Preminuo je
Foto: Youtube printscreen/Sulejman Veličanstveni

obožavali smo ga u sulejmanu

TUGA U KUĆI BALI-BEGA, OBJAVLJENE TUŽNE VESTI, NJEGOVA SUPRUGA SLOMLJENA OD BOLA: Preminuo je

Zgodni turski glumac kojeg se sećamo po ulozi 'Bali-bega' u seriji 'Sulejman Veličanstveni', 35-godišnji Burak Özçivit, i njegova 34-godišnja supruga Fahriye Evcen najpopularniji su par Turske

Objavljeno:

Nakon što je postalo jasno koliko su uspešni i sretni zajedno, njihov brak je prošle godine upotpunio i sinčić Karan.

Međutim, nakon svih sretnih trenutaka porodica je, kako pišu turski mediji, zadesila tragedija od koje se i danas oporavljaju.

Burakovoj supruzi nedavno je preminuo otac koji se već duži niz godina borio s rakom želuca. Glumicu je gubitak toliko pogodio da se zatvorila u sebe te se, već više od godinu dana, još uvek ne može pomiriti s gubitkom. Uprkos tome što tugu drži samo za sebe velike posledice ostavlja i na celu porodicu, uključujući supruga i jednogodišnjeg sina, koji su pod uticajem njene boli.

Burak je medijima otkrio kako s vremenom stvari ipak idu na bolje, ali kako se njegova supruga još neko vreme neće moći vratiti karijeri i stati pred kamere.

U jednu ruku, porodica to smatra dobrom odlukom jer će se time 34-godišnjakinja moći u potpunosti posvetiti majčinstvu i suočiti se u miru s gubitkom voljenog oca. Uz nju je u svakom trenutku i suprug koji se i za vreme pandemije nastavio baviti glumom.

Fahriya je otkrila kako će se karijeri, pogotovo u skorije vreme, vratiti jedino u slučaju da joj se projekt ili ponuđena uloga iznimno svidi.

Canımın canı ?⭐️

Објава коју дели Burak Özçivit (@burakozcivit) дана

(Espreso.co.rs/Story.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.