OTKRIVENA VELIKA TAJNA DRAGANE MIRKOVIĆ, RADI SE O NEČEMU ŠTO JE URADILA SVOJOJ ĆERKI! Za ovo su znali samo ukućani
Foto: printscreen

nikad nije govorila o tome

OTKRIVENA VELIKA TAJNA DRAGANE MIRKOVIĆ, RADI SE O NEČEMU ŠTO JE URADILA SVOJOJ ĆERKI! Za ovo su znali samo ukućani

Dragana Mirković ime svojoj ćerki Manueli dala je po pevačici čuvene grupe Tvins Manueli Đurović, koja je zajedno s bratom Nenadom Kostreševićem harala muzičkom scenom krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih.

Objavljeno:

Njih dvoje su godinama bliski prijatelji s folk pevačicom i često se posećuju, a imali su priliku i da sarađuju i nastupaju zajedno.

Mirkovićeva je bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako odlučila da svojoj naslednici da ime po njoj. Kada je već bila u poodmakloj trudnoći, saopštila je lepe vesti pevačici Tvinsa, koja je bila iznenađena i počastvovana njenom odlukom.

- Malo sam iznenađena što imate tu informaciju (smeh) - rekla je Manuela.

foto: Printscreen

- Mi se zaista jesmo tih godina dosta družili s Draganom, imali smo i zajedničku turneju po Bosni. Grupa Tvins je bila gost na njenoj turneji i tako se naše prijateljstvo s Draganom intenziviralo. Kada je drugi put bila trudna, posetili smo je u Beču, bila je u osmom mesecu. Baš sam je pitala da li je razmišljala o imenu, a Dragana mi je rekla da je imala dva imena u opticaju, ali da je tog momenta sigurna koje će ime dati bebi. Tako da, eto, ja sam doprinela da se odluči za ime Manuela - ispričala je pevačica grupe Tvins za Kurir.

Dragana je svoju mezimicu rodila u junu 2002, a dve godine ranije dobila je sina Marka. Oboje su doneli odluku da ne žele da budu javne ličnosti i da se eksponiraju iako im je majka jedna od najpopularnijih pevačica, a i sami su talentovani za muziku. Manuela je izrasla u pravu lepoticu, o čemu svedoči i poziv čuvenog kreatora Filipa Plejna, koji joj je pre dve godine predložio da bude model, što je ona odbila.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs/Kurir))


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.