SEĆATE SE PEVAČICE IZ GRUPE "KOKTEL BEND"? NESTALA JE U JEKU SLAVE: Sada pokazala brutalno telo i da je nezaboravna
Foto: printscreen

bomba

SEĆATE SE PEVAČICE IZ GRUPE "KOKTEL BEND"? NESTALA JE U JEKU SLAVE: Sada pokazala brutalno telo i da je nezaboravna

Pevačica Katarina Sotirović proslavila se početkom dvehiljaditih godina kao članica “Koktel benda”, jedne od tada najpopularnijih srpskih muzičkih grupa.

Objavljeno:

Nekoliko godina nastupala je sa njima, o njenoj lepoti se pisalo, a onda se zaljubila i nestala.

Katarina se udala za košarkaša Aleksandra Rašića 2007. godine, dobila ćerku sa njim i odselila se iz Srbije zbog njegove karijere.

Ipak, posle tri godine nastali su problemi u braku, pa su se 2010. razveli, a godinu dana kasnije odlučili su da se pomire i daju svojoj ljubavi još jednu šansu.

Sotirovićeva je kratak period nakon napuštanja “Koktel benda” nastupala samostalno, pa se posvetila porodičnom životu, a kako je njen suprug menjao klubove, tako je i ona stalno menjala mesto boravka.

Par je 2016. godine dobio i sina Davida, a Katarina se na scenu vratila tek 2018, na kratko, nastupivši sa starim bendom na Beoviziji.

Nakon toga prošle godine objavila pesmu kao Katarina Sotirović, nezavisno od benda, ali se veoma retko pojavljuje u javnosti.

Pevačica trenutno uživa u letovanju u Hrvatskoj, pa je na Instagramu danas osvanula njena fotografija u bikiniju, na kojoj su pevačicine grudi i ravan stomak u prvom planu.

Međutim, mnogi su fascinirani što Katarina puca od zategnutosti posle dva porođaja, što dokazuje i jedna fotografija koju je objavila krajem jula, a na kojoj su u prvom planu njene vitke noge.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.