NAŠA PEVAČICA UPECALA 30 GODINA STARIJEG FOLKERA! Sad ima i ženu i ljubavnicu, ali ga je supruga izbacila iz kuće
Foto: printscreen

skandal u grandu

NAŠA PEVAČICA UPECALA 30 GODINA STARIJEG FOLKERA! Sad ima i ženu i ljubavnicu, ali ga je supruga izbacila iz kuće

Pevač narodne muzike Mitar Mirić prošle godine našao se u središtu skandala zajedno sa 30 godina mlađom pevačicom Draganom Janićijević, koja se predstavlja kao Lepa Gaga.

Objavljeno:

U javnost su, naime, u septembru 2019. godine dospele spekulacije da je Mitar u vezi sa Draganom, iako je oženjen i dugi niz godina je u zakonitom braku sa suprugom Suzanom.

Dragana Janićijević je, inače, pevačica iz Prokuplja, a kako se pisalo ona i Mitar uplovili su u vezu dve godine pre nego što je sve dospelo u javnost. Brzo su za sve saznali mediji, Mitar je zajedno sa koleginicom završio na naslovnim stranama domaćih medija, a zbog javne bruke supruga Suzana ga je, navodno, tada izbacila iz kuće.

Mitar nije više imao kud, pa se tada javno oglasio i objasnio da sa Draganom nije u vezi, te da je ona htela samo da ga iskoristi zarad popularnosti i da sebi "digne cenu".

Ipak, Lepa Gaga po svemu sudeći ne odustaje od deljenja zajedničkih fotografija sa Mirićem, pa je tako poslednju fotografiju na kojoj je zagrljena sa pevačem objavila pre svega sedam dana, a da li ovde važi ona "gde ima dima, ima i vatre", prosudite sami.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.