LUNA DOVELA ANABELU DO NERVNOG SLOMA! Potražila pomoć kod psihijatra u švedskoj! ŠOK!
Anabela Atijas, Foto: Print Screen Youtube

NE POMAŽU NI LEKARI

LUNA DOVELA ANABELU DO NERVNOG SLOMA! Potražila pomoć kod psihijatra u švedskoj! ŠOK!

Anabela ne može da se nosi sa problemima koje ima, sve je to ogroman pritisak za njenu psihu

Objavljeno:

Anabela Atijas do pre nekoliko dana boravila je u Švedskoj, gde je posetila tamošnje psihijatre kod kojih se leči jer ima psihičke probleme nakon što ju je ćerka Luna Đogani kao gumicom izbrisala iz života.

Pevačica više nije mogla da podnese sav pritisak koji joj se dešava otkako se završila "Zadruga 3", u kojoj je učestvovala, pa je na nagovor majke Jadranke Polutak došla kod nje da bi potražila stručnu pomoć, koja joj je bila preko potrebna. Ona je posetila iste psihijatre kod kojih je išla i pre 15 godina, kada je imala psihičke probleme, o kojima je i sama u to vreme pričala.

foto: printscreen

Anabela ne može da se nosi sa problemima koje ima, sve je to ogroman pritisak za njenu psihu. Mislila je da će skinuti sav teret sa vrata kada bude ušla u "Zadrugu" da se suoči sa ćerkom Lunom, njenim dečkom Markom i bivšim mužem Gagijem Đoganijem, ali nije bilo tako. Ona je pred kamerama imala nekoliko nervnih slomova, posle kojih je bivala sve osetljivija. Ljudi su mislili da umire, da će pasti tamo od posledica stresa. Da će je srce prekinuti. Najviše ju je pogađalo što je njena ćerka sve to gledala na metar udaljena i prstom nije makla da joj pomogne. To su trajne psihičke posledice. Izdržala je to sve, znala je zašto je tamo, da treba da zaradi pare za Ninu i Blankicu, ali i da sebi olakša i pomogne. Nakon završetka sezone bilo joj je još gore - kaže izvor blizak pevačici koji je upućen u sve što joj se dešava poslednjih mesec dana. Njena prijateljica kaže da je situacija alarmantna i nimalo naivna, te da ne zna kako će sve prebroditi.

- Anabela je tek posle "Zadruge" obolela psihički, sav teret je pao na nju i sve ju je stiglo. To što je Luna mrzi i odbacila ju je teško podnosi. Jadna žena, ne spava i ne jede kako treba. Plakala je nekada satima. Nije izlazila iz stana i nije bila sposobna da vodi računa o sebi. "Poludeću ako mi se Luna ne vrati i sve ne bude kao nekada. Ona je moje dete, moja mala devojčica. Ona ne može mene da mrzi, ja sam joj dala život, sve sam žrtvovala zbog nje. Ne želim da živim bez nje. Ako mi neko ne pomogne, ja ću da umrem", jadikovala nam je ona svaki dan. Nisu ni tablete za smirenje pomogle, čak ni sedativi. Budila se noću i jaukala u snu. To je bilo strašno za gledati. Ima Andreja, sva sreća, pa je on odlučio da uzme stvar u svoje ruke. Videli ste po njenim srceparajućim statusima na Instagramu koliko je ona vrištala da joj neko pomogne: "Ono što ne izgovorimo gomila se u telu i pretvara u nesanicu, u knedlu u grlu, u nostalgiju, u zabludu, u sumnje, u tugu. Ono što ne izgovorimo ne umre, ono nas ubije", bio je jedan od statusa - nastavlja pevačicina drugarica koja nam dalje navodi gde je i kada Lunina mama potražila pomoć i kako se ona sada oseća, da li su psihijatri uspeli da joj pomognu i kakve su joj to savete davali - piše Republika

foto: Print Screen Youtube

Mama Jadranka je rekla Andreju da je Anabela već imala psihičke probleme pre 15 godina i da ih je uspešno rešila kod psihijatra u Švedskoj. Odmah su spakovali kofere i zaputili se tamo. Odmah je počela sa seansama. Bilo je stravično. Ona se pred tim ljudima tresla, plakala i jaukala, uspeli su iz nje da izvuku sve što je dugo stajalo i jelo je. Bila je tamo petnaestak dana. Jadranka i Andrej su svaki dan išli s njom kod psihijatra, a Luna nijednom nije pitala kako joj je bolesna majka, ona se za to vreme kliberi sa Markom Miljkovićem i pravi "Sikter" virtuelni kafe. Sada je Anabela dosta bolje. Pribrana je posle seansi koje je imala. Donekle se pomirila sa činjenicama da je prezire rođena ćerka. Psihijatar joj je rekao da mora da ostane zdrava i normalna zbog Nine i Blankice, kao i da su one te kojima je potrebna, a da Luni ona više ne treba. Sada je u Beogradu i super se oseća - završava drugarica Atijasove.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.