ESPRESO NAJ OD NAJ: DANAS ZA VAS BIRAMO DAMU BEZ BLAMA! Nećete verovati ko je u duelu, ona je NAJGORA!
Aleksandra Prijović i Dijana Janković, Foto: Ilustracija/Espreso.co.rs

NAJ DAMA naj DAMA bLAMA

ESPRESO NAJ OD NAJ: DANAS ZA VAS BIRAMO DAMU BEZ BLAMA! Nećete verovati ko je u duelu, ona je NAJGORA!

Od malih nogu je maštala da postane pevačica

Objavljeno:

Aleksandra Prijović NAJ + DAMA

Rođena je u Somboru, odrasla je u Belom Manastiru u Hrvatskoj i Bačkoj Topoli .Trenutno živi u Beogradu. Još kao mala, pokazivala je talenat za pevanje. Nastupala je na školskim priredbama i društvenim događajima. Sa trinaest godina snimila je dve pesme " Majko" i " Boli svaka tvoja reč ". U Zvezdama Granda 2013. godine osvojila je četvrto mesto, gde je kao nagradu dobila pesmu : "Još večeras plakaću za tobom ". Potom su se nizali hitovi.

foto: Emilija Jovanović

Udajom 2018 za Filipa Živojinovića je pokazala kako jedna jednostavna devojka može izgledati i kao dama, princeza iz bajkovitih Holivudskih filmova. Kada se ostvarila kao majka 2019.godine potvrdila je samo da pored karijere koja je u usponu može hendlovati i privatan i poslovan život.

Dama uvek umerena u odabiru stajlinga, pojavljivanja u medijima,izjavama, ali i baš voljena od strane Brene njene svekrve, možemo reći slobodno da joj sve ide od ruke. Samo svedeno, bez pompe sa stilom, sve se može u njenom slučaju. Definitivno NAJ DAMA estrade

Dijana DIDI Janković NAJ - DAMA BLAMA

foto: Printscreen/Instagram/didijofficial

Od malih nogu je maštala da postane pevačica. Kada je imala petnaest godina, završila je školu za manekene. Bila je član modne agencije Select, a 2011. godine je postala zaštitno lice modnog brenda Studio by Suzana Perić. Tri godine kasnije je imala svoju reviju u okviru Fashion Selection-a.

Dolazi iz dobro stojeće porodice, Dijana je rođaka teniserke Jelene Janković, ali strina Snežana, Jelenina majka, joj je zabranila da to priča u javnosti zbog posla kojim se bavi i provokativnog načina odevanja ali i ekstravagantnog načina života. Njena karijera nije mnogima poznata :

-2010. godine je nastupila na festivalu Vrnjačka banja. Izvela je numeru „Jaka“ koja joj je donela pobedu. Nju je uradio Saša Milošević Mare. Ubrzo je snimila spot u kome se pojavio voditelj Vladimir Stanojević

Vlasnica je i par hitova poput : Maksimalno moj“, „Lak muškarac“ i „Živelo more“ koji na you tube-u ima 919.593 pregleda. Njih su radili Marina Tucaković i Damir Handanović. Nedavno se ostvarila kao majka, ali je ne možemo pohvaliti da kao Aleksandra Prijović može balansirati putovanja, karijeru sa sinom. Sina od svega dvadesetak dana je ostavila kod kuće dok je putovala a vezu sa njegovim dadiljama održavala preko kamere.

Poznata DIDI i u svetskom džet setu, vlasnica nekoliko hitova, pokušava da osvoji svetsku scenu, mada čini nam se neslavno. Oblačenje po poslednjoj modi uz velika kreatorska imena, ali jedan veliki minus za posvećenost sinu i toj lepšoj strani koja čini jednu damu DAMOM. Stoga, za danas si DIDI - DAMA BLAMA!

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Aleksandra Anđelković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.