TEODORU DŽEHVEROVIĆ KOPIRA SOPSTVENA SNAJKA! Bukvalno su iste, pogledajte ih!
Foto: Printscreen Instagram

hit

TEODORU DŽEHVEROVIĆ KOPIRA SOPSTVENA SNAJKA! Bukvalno su iste, pogledajte ih!

To je i više nego jasno ako pogledate Adrianin Instagram nalog koji je identičan Teodorinom

Objavljeno:

Dok Teodora Džehverović kopira svetske zvezde Bijonse i Arijanu Grande, i ona sama ima svoju kopiju. Njena snajka Adriana Kadar pokušava da izgleda kao pevačica, pa ima sličnu boju kose i frizuru kao ona, identično se oblače, nosi iste naočare za sunce poput nje, pa se čak i slika za Instagram kao ona.

To je i više nego jasno ako pogledate Adrianin Instagram nalog koji je identičan Teodorinom.

Mlada snaja se čak i fotografiše u istim pozama kao pevačica, pa tako ima identične fotke na kojima čuči pored zida, baš kao Teodora.

nude

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

Džehverovićka na svom Instagramu često objavljuje slike na kojima pravi grimase, plazi se, drži dva prsta podignuta, što odnedavno praktikuje i Adriana.

Takođe, nedavno su bile zajedno sa svojim partnerima u Sarajevu, kada je Teodora postavila fotku na kojoj leži na ležaljci sa Ninom Čelebićem.

Naravno, identično sliku napravila je i snajka sa Savom. Nakon toga, Tea je objavila sliku sa aerodorma sa svojim dečkom, a brže-bolje to je uradila i Adriana.

????? ??? ????? ?

A post shared by ᏆᎬᎾᎠᎾᏒᎪ (@teodoradzehverovic) on

I tviteraši su to primetili pa se podsmevaju Adriani, nazivajući je Teodorinom kopijom.

- Kada Teodorin brat ne kapira da mu se ljudi smeju jer je sa sestrinim klonom. Zašto snajka Teodore izgleda kao Teodora 2? Ko je ovde Teodora?

A day to remember? ? @shootwithkitty

A post shared by Adriana Kadar (@adrianakadar) on

Teodora postavila neki snimak sa snajkom Adrianom i malo je bolesno koliko liče, baš me zanima kako Savi ne smeta činjenica da mu je verenica ista, ali ista kao sestra - samo su neki od komentara.

Veza Save i Adriane naišla je na osude, jer je ona bila maloletna kada su se upoznali. Sava je radio kao profesor u školi koju je ona pohađala, a tada je imala 15 godina. Međutim, njihova ljubav je opstala, a Sava ju je verio prošle godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.