SUGRAĐANKA IZ AUSTRALIJE OTKRIVA DETALJE O MUŽU TANJE SAVIĆ: Ona nije mogla da mrdne bez Dušana!
Životna drama Tanje Savić​​​​​​​ uzdrmala je ovdašnju javnost, Foto: Zorana Jevtić

otkrila

SUGRAĐANKA IZ AUSTRALIJE OTKRIVA DETALJE O MUŽU TANJE SAVIĆ: Ona nije mogla da mrdne bez Dušana!

Ekskluzivno za Espreso.co.rs.

Objavljeno:

Životna drama Tanje Savić uzdrmala je ovdašnju javnost. Kako je pevačica prethodnih dana otkrila za medije njen suprug Dušan Jovančević je na prevaru, bez njenog znanja, u Australiju odveo njihove zajedničke sinove Maksima i Đorđa.

I čak tvrdi da Dušan zapravo koristi decu da bi nju ucenjivao.

Sagovornica našeg portala iz Australije, koja je želela da ostane anonimna, u proteklom periodu je sretala Dušana, ali je viđala ranije i Tanju i njega kada su zajedno dolazili u ovu daleko zemlju.

– Srela sam Dušana u Australiju. Nije pokazivao neke znake nervoze niti da ga aktuelna afera nešto uzdrmala. Barem takav utisak odaje - otkriva Dušanova sugrađanka iz Australije.

– Ranije kada su Tanja i Dušan dolazili, često sam ih sretala. Nikada se nije dešavalo da se oni u javnosti nešto svađaju, ali dok su bili ovde, nikada ona nije smela da mrdne bez njega nigde. Dušan je sve kontrolisao, a pitanje je šta se sve dešavalo između četiri zida. Mnogi sada osuđuju Tanju što nešto ranije nije uradila, ali moraju da budu svesni da to i nije baš lako srediti kako mnogi misle - rekla nam je naša sagovornica i dodala:

– Njihova deca imaju državljanstva iz Australije. Tanja, da bi ranije pokrenula neki postupak, morala je da angažuje advokate iz Australije. To je poprilično skup proces i Tanju bi sigurno koštao više od 100.000 evra. Ovde (u Australiji) su advokati jako skupi. Iako je ona uspešna pevačica, to baš i nisu male pare i ne treba ni Tanju tako olako osuđivati. Niko ne zna koliko je sve to teško i sigurno je da je kod Tanje uvek postojao taj strah da će je Dušan odvojiti od dece.

Dušanova sugrađanka nam je na kraju razgovora otkrila jednu interesantnu informaciju, a to je da Tanjin suprug u Australiji izbegava da se druži sa ljudima koji znaju srpski jezik i koji su poreklom iz bivše Jugoslavije, što joj je i ranije bio neki znak koliko je on vodio računa i kontrolisao sve u Tanjinom i njegovom životu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/M.V)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.