ONA NEĆE DA IH REKLAMIRA! Sara: Neću da deca prokockaju pare verujući meni!
Sara Reljić, Foto: Printscreen

rekla ne

ONA NEĆE DA IH REKLAMIRA! Sara: Neću da deca prokockaju pare verujući meni!

Pevačica ih je odbila.

Objavljeno:

U proteklom periodu, na društvenim mrežama imali smo prilike da vidimo mnoge javne ličnosti kako reklamiraju profile za dojave nameštenih utakmica, a sve kako bi se ti pratioci, kada uplate određeni iznos, kasnije kladili na te nameštene utakmice i dobijali ogromne iznose.

Sve više je onih kojima je jasno da su sve to zapravo velike prevare, ali neke rijaliti zvezde i pevačice ne odustaju, već i dalje, bez blama i odgovornosti prema svojim fanovima, bez griže savesti reklamiraju te profile.

Među osobama koje nisu htele da učestvuju u takvim kampanjama jeste popularna pevačica i bivša zadrugarka Sara Reljić.

Ona je za Espreso.co.rs otkrila zašto nije pristala na ponude da reklamira te profile.

– Dobila sam ponudu i rečeno mi je da su mnoge poznate ličnosti reklamirale i nudili su mi lepe pare, a ta reklama nekoliko dana treba da stoji na profilu. Ja sam ponudu odbila jer zaista sve što reklamiram i verujem u to. Prosto u “dojave” nisam sigurna i ne bavim se time, isto tako treba ljudi da vide na mom profilu da to smatraju proverenom informacijom, uplate pare, klinci ušteđevine misleći da mogu da mi veruju i posle i to malo para što skupe “prokockaju” meni verujući. Ne želim to da radim, za bilo kakve pare. Ja reklamiram odeću, kozmetičke usluge koje su proverene i kojima sam i sama zadovoljna. Dojave i stvari koje ja lično nisam proverila i u koje se ne razumem ne želim ni da reklamiram - rekla je Sara za naš portal.

Bonus video:

(espreso.co.rs/m.v)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.