PRIJA POTREŠENA, DOŽIVELA JE DA VIDI KAKO MALTRETIRAJU DETE! Kada su se meni dešavale te stvari mama mi je pomogla
Foto: printscreen

au

PRIJA POTREŠENA, DOŽIVELA JE DA VIDI KAKO MALTRETIRAJU DETE! Kada su se meni dešavale te stvari mama mi je pomogla

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović sinoć su, nakon renoviranja, ponovo otvorili svoj restoran, a pevačica je tom prilikom progovorila o majčinstvu, ali i temama koje potresaju Srbiju.

Objavljeno:

Ona kaže da je sin njena glavna preokupacija i da joj je majčinstvo donelo samo sreću.

- To je velika ljubav i energija, on je centar našeg sveta, a gledamo da što više vremena provedemo sa njim. Svi su tu pomožu nam i moja i njegova porodica. Ponekada ne spavam uopšte, ali puna sam energije - kaže Aleksandra.

Cannes ?

Објава коју дели Aleksandra Prijovic (@aleksandra__official) дана

Aleksandra Prijović je postala majka koja želi da zaštiti svoje dete od svega što je loše, ali na žalost neke stvari u toku života se ne mogu izbeći. Zato je ona progovorila o vršnjačkom nasilju koje je sada aktuelna tema, a sa kojim se i ona na neki način suočila.

- Kad sam videla snimke, nije mi bilo dobro. Razmišljala sam kako je bilo majci tog deteta, veoma sam se potresla. Ne mogu da verujem da se to dešava i šta to decu izazove da to urade - kaže ona.

- Nadležni moraju pod hitno da reaguju. Ja bih odmah pozvala roditelje te dece, a mora da postoji i zakon koji će zaštititi to dete. Kada su se meni dešavale neke stvari moja mama je dolazila u školu da interveniše - rekla je ona.

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.