Nakon SILOVANJA GLUMICE, oglasila se Mirka Vasiljević, uputila joj podršku, ove reči će vas NAJEŽITI!
Mirka Vasiljević, Foto: Printscreen

svaka čast

Nakon SILOVANJA GLUMICE, oglasila se Mirka Vasiljević, uputila joj podršku, ove reči će vas NAJEŽITI!

Mirka je istakla da ne podržava nikakvu vrstu nasilja

Objavljeno: 22:12h

Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine, u kom je igrala lepu Mariolu, devojku u koju je bio zaljubljen Svetislav (Nikola Đuričko).

Danijela je tada imala svega 21 godinu, a navodno je zbog pakla koji je preživela pobegla je.

Naime, ona je u dokumentarcu "Drži me čvrsto" rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije.

Dokumentarac je Danijela nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo.

Povodom ove situacije oglasila se glumica Mirka Vasiljević, pa uputila reči podrške svojoj koleginici:

- Primetila sam da se Danijela nije pojavljivala na raznim događajima, ali sam mislila da se posvetila sebi van karijere i da je sve u redu. Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše pretrpeo nasilje i ćutao o tome. Mogle smo da imamo prijateljstvo i zajedno sarađujemo, kao što se družim sa Ivanom Zekićem mimo snimanja koje završavamo u Beogradu, koji je bio s njom u klasi, a sada čujem da je ona trpela nešto što je van svake pameti i što nije zdravorazumski - rekla je glumica, pa dodala:

- Ne podržavam ni jednu vrstu nasilja i niko ne treba da se uopšte usuđuje da sudi bilo kome prema polu, opredeljenju i slično. Vaspitana sam tako da u svakom trenutku pričam o problemu, da ništa ne guram pod tepih i da u porodici nema tabu tema. Znam da je svaki problem 30% bliži rešenju kada ga podelite sa svojim najbližima - kaže Vasiljevićeva.

Bonus video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.