SMRSKANE KOSTI: OPERACIJA TRAJALA OSAM SATI - poznata pevačica U ZAVOJIMA: Hirurg joj saopštio JEZIVE VESTI
Keti Prajs, Foto: Instagram / Printscreen

AUUU

SMRSKANE KOSTI: OPERACIJA TRAJALA OSAM SATI - poznata pevačica U ZAVOJIMA: Hirurg joj saopštio JEZIVE VESTI

Podsetimo, pevačica se povredila za vreme odmora u Turskoj i trenutno mora da nosi dve posbne čizme i da hoda uz pomoć kolica.

Objavljeno:

Popularna starleta i muzička zvezda, Kejti Prajs objavila je juče video na Jutjub kanalu pred samu operaciju nogu, koja će biti odlučujuća za njeno hodanje.

Podsetimo, pevačica se povredila za vreme odmora u Turskoj i trenutno mora da nosi dve posebne čizme i da hoda uz pomoć kolica.

Ona je objavila video koji je prekinut, dok je trajala operacija čitavih osam sati, a onda se i oglasila iz bolničke postelje:

- Za nekoliko minuta ću biti pod anestezijom, upravo sam pričala sa mamom, rekla sam joj da mi je hirurg rekao da sam uradila "dobar" posao, najgori mogući prelom sam imala. Uradiće sve što mogu - rekla je Kejti a onda otišla na operaciju dugu osam sati, pa se oglasila nakon buđenja iz anestezije:

- Gotova je operacija. možete videti moje noge, u stvari ne možete jer su u zavojima, ne sme da se stavi gips jer otiče. Hirurzi su mi rekli da čim je počela operacija, kad su me uveli, a to nije moglo da se vidi na snimku, da je došlo do lošeg zarastanja, sve je bilo smrskano unutra, što im je otežalo posao. Imaću ogromne ožiljke na nogama, ali nije me briga, samo da progodam ponovo. Lekari su rekli da ću za dve godine moći bez problema da hodam, ali ću moći da stanem na noge kad mi skinu zavoje za tri do šest meseci - rekla je pevačica.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.