ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POKLONOM ŠOKIRALA FILIPA,  KOŠTAO JE 25.000 EVRA! On je ZANEMEO kada ga je video, a i vi ćete!
Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: Damir Dervišagić

POKLON VREDAN SVAKOG UZDAHA

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ POKLONOM ŠOKIRALA FILIPA, KOŠTAO JE 25.000 EVRA! On je ZANEMEO kada ga je video, a i vi ćete!

Budući da je Filip vrlo jednostavan dečko, i da nikada nije za rođendane pravio pompezne proslave, Aleksandra se trudi da mu skromnu proslavu uveliča poklonom koji će ga oboriti sa nogu

Objavljeno:

Aleksandra Prijović, koja je pre dva dana emotivnom porukom čestitala 35. rođendan suprugu Filipu Živojinoviću, odvojila je veliku svotu novca za njegov poklon.

Naime, pevačica je odlučila da mu pokloni nešto što najviše voli – sat, i to ne bilo kakav.

foto: printscreen

“Budući da je Filip vrlo jednostavan dečko, i da nikada nije za rođendane pravio pompezne proslave, Aleksandra se trudi da mu skromnu proslavu uveliča poklonom koji će ga oboriti sa nogu. Ona je shvatila da samo sat može iskreno da ga obraduje”, priča izvor za Alo i dodaje:

“Izdvojila je pozamašnu svotu novca, otišla u radnju i kupila sat iz najnovije kolekcije, jedan od najskupljih satova u ponudi u vrednosti od čak 25.000 evra.”

foto: Printscreen Instagram

“On se umalo nije srušio kada je video poklon. Toliko su skupih poklona dali jedno drugom da se u društvu šalimo da je najbolje biti Prijin ili Filipov bračni partner. Filip bi mogao da kupi stan u centru grada kada bi prodao sve satove koje je dobio od žene”, rekao je neimenovani izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.