SVE BI DAO DA BUDE PONOVO SA NJOM! Bivši muž poznate pevačice OČAJAN jer je i dalje VOLI! Na sve OVO JE SPREMAN!
Britni Spirs, Foto: Printscreen Youtube

KASNO PRIJATELJU KASNO

SVE BI DAO DA BUDE PONOVO SA NJOM! Bivši muž poznate pevačice OČAJAN jer je i dalje VOLI! Na sve OVO JE SPREMAN!

Spirs i Alekander su prijatelji od detinjstva, a 2004. godine su se venčali u Vegasu

Objavljeno:

Bivši suprug Britni Spirs, Džejson Aleksander, želi da se na bilo koji način vrati u život pevačice.

Aleksander je bio u kontaktu sa pevačicom otkako su se razveli 2004, a njegova osećanja prema njoj i dalje su snažna. On je priznao da bi se rado vratio Britni.

foto: Printscreen Youtube

- O, da, definitivno - rekao je Aleksander za "US Weekly".

- Definitivno gajim ljubav prema njoj - istakao je on tokom prisustvovanja protestu #FreeBritney u Los Anđelesu u sredu.

- Ali, znaš, morao sam da krenem dalje, tako da je to kao jedna od tih stvari. Neće biti kraj sveta ako se to ne dogodi, ali osećam se kao da pokazujem svoju podršku - dodao je on, pa nastavio:

- Voleo bih da se vratim u njen život na ovaj ili onaj način, ali ovo starateljstvo sprečava da se to dogodi. Ako je još uvek tu osećaj, možda vidimo gde idu, ali znate da je to na njoj.

Spirs i Alekander su prijatelji od detinjstva, a 2004. godine su se venčali u Vegasu. Oni su se razveli 55 sati nakon što je brak proglašen.

Uprkos tome što su krenuli svojim putem, Aleksander želi da bude tu za pevačicu dok čeka da sazna da li će njenom ocu Džejmiju Spirsu biti trajno ukinuto starateljstvo.

- Želim da vidim kako Britni dobija ono što s pravom zaslužuje - rekao je.

- A iz razgovora (koje smo imali) ona očigledno ne želi da bude pod starateljstvom, a to utiče na njen život do danas na negativan način. Da, vreme je za to.

Aleksander je otkrio da je razgovarao sa medijima i prisustvovao događaju kako bi dokazao da želi da vidi pevačicu srećnu.

foto: Printscreen Instagram, britneyspears

- Osećam se kao da je to samo doprinelo pokretu na pozitivan način. Hteo sam da se neko poveže sa njom ovde zato što to niko drugi ne radi - objasnio je pevačicin bivši suprug.

Zatim je zasenio pevačicinog dečka, Sema Ašgarija, rekavši: "Znate, gde je Sam? Ne vidim nikoga. Osećam se kao da bi [neko] trebalo da se založi za nju."

Aleksander je prokomentarisao Britninu vezu sa Ašgarijem, sa kojim je u vezi od oktobra 2016. godine.

- Ne poznajem ga. Izgleda da je u dobroj formi, ali i ja sam u dobroj formi - rekao je i dodao:

- On je puno mlađi od mene. Dobio je sjajnu priliku da bude sa Britni i pretpostavljam da ima određena osećanja prema njemu.

Pobednica Gremija trenutno čeka da sud odluči da li će njen otac ponovo postati njen staratelj.

Podsetimo, Džejmi (68) je prvobitno proglašen Britninim starateljem nakon njenog nervnog sloma u februaru 2008. Svoja prava ustupio je u septembru 2019. godine Jodi Montgomeri usled "zdravstvenih problema“ i ograničenja izdatog protiv njega zahvaljujući bivšem suprugu Kevinu Federlajnu nakon što se Džejmi navodno sukobio sa najstarijim sinom bivšeg para, Šonom Prestonom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/IDJTV.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.