Ma, kakva beda?! Ovi glumci uzimaju 2 hiljade evrića dnevno! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić

IMA SE, MOŽE SE

Ma, kakva beda?! Ovi glumci uzimaju 2 hiljade evrića dnevno! (FOTO)

Andrija Milošević zarađuje najmanje duplo više od partnerke Anđelke Prpić, dok su ostale glumice i do pet puta manje plaćene od kolega
Objavljeno: 10:09h

Glumci, kako tvrdi Nikola Kojo, rade samo za hranu i račune. Poslednjih godina neretko se i drugi umetnici žale da od uloga na filmu, televiziji i u pozorištu jedva mogu da zarade za goli život.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! Tri najplaćenija domaća glumca su Predrag Miki Manojlović, Aleksandar Aca Berček i Milan Lane Gutović, koji po danu snimanja uzimaju od 1.000 do 2.500 evra. Drugi zarađuju više, poput mladog Andrije Miloševića, jer igraju "tezga predstave" i produciraju.

Bila je najbolja riba u filmu Nije lako sa muškarcima: Šta danas radi lepa Ana Simić? (FOTO)

- Miki, Aca i Lane najskuplji su u Srbiji. Angažman nekog od njih na filmu ili seriji neće vas koštati manje od 2.000 evra po danu. Mora da im se dopadne scenario, pa onda i spuste cenu ukoliko imaju više dana snimanja i igraju glavnu ulogu - objašnjava za Kurir jedan od vodećih domaćih producenta, koji je insistirao na anonimnosti, a sarađivao je s glumcima svih generacija.

foto: Zorana Jevtić
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.