VERICA ŠERIFOVIĆ RADI U SVOJOJ POSLASTIČARNICI: Kod nje nema krize jer nema ni stida, svi poslovi su za ljude
Foto: Printscreen Instagram

SVAKA ČAST

VERICA ŠERIFOVIĆ RADI U SVOJOJ POSLASTIČARNICI: Kod nje nema krize jer nema ni stida, svi poslovi su za ljude

Verica Šerifović odavno je odlučila da joj pevanje više ne bude primarna profesija, pa je nastupe proredila, a nove pesme nije snimala skoro deceniju. Ali to ne znači da sad ima višak vremena. Ona već četiri godine ima poslastičarnicu u Kragujevcu, odakle su Šerifovići rodom, i verovali ili ne, u njoj i sama radi.

Objavljeno:

Ljudi koji svrate da pojedu nešto slatko iznenade se kada vide poznatu pevačicu i majku Marije Šerifović za pultom kako uslužuje mušterije, a ona ih dočeka sa osmehom i ljubazno. Verica je pre toga neko vreme bila vlasnica i poslastičarnice na Novom Beogradu, ali je promet bio slab, pa je morala da je zatvori. U Kragujevcu joj posao ide odlično.

Lokal je uvek pun mušterija, a rade se i torte i kolači po narudžbini.

foto: Printscreen Instagram

Uzimajući u obzir da je estrada duboko pogođena pandemijom virusa korona, jer od marta nema nastupa i koncerata, pa se pevači žale na finansijsko stanje, Verica ne mora da brine jer njen privatan biznis odlično funkcioniše i solidno prihoduje od toga.

foto: Printscreen Instagram

Naši izvori kažu da neretko u poslastičarnicu svrati i Marija kad dolazi da obiđe roditelje, majku Vericu i oca Rajka. Iako slatkiše ne sme da jede, jer je na strogoj dijeti mesecima, pevačica voli da boravi u lokalu svoje majke, gde obično pije limunadu ili neki ceđeni sok.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.