DRAGANA MIRKOVIĆ U ŠOKU! Njeno ime koriste za prevare na Internetu! (FOTO)
Foto: Printscreen

odmah reagovala

DRAGANA MIRKOVIĆ U ŠOKU! Njeno ime koriste za prevare na Internetu! (FOTO)

Pevačica je morala da reaguje.

Objavljeno:

Folk diva Dragana Mirković je osetila na svojoj koži šta znači kada neko na društvenim mrežama zloupotrebljava ime javnih ličnosti.

Naime, na stranicama, iza kojih navodno stoje fanovi Dragane Mirković, zapravo se kriju prevaranti koji koriste ime pevačice za prevare na Internetu. Reč je o čuvenim "nagradnim igrama" sa kojima se posetioci mreže "Facebook" često susreću na ovoj društvenoj mreži.

Zbog ove afere, oglasili su se administratori koji vode Draganinu oficijalnu stranicu.

foto: Printscreen

– Obzirom da se danas na ovoj mreži pojavila stranica koja je zloupotrebila ime, prezime i lik Dragane Mirković, gde u objavi traže registraciju korisnika, navodeći da je u pitanju novčana nagradna igra, moramo da se oglasimo i ogradimo od toga, jer je u pitanju PREVARA! Jedina zvanična stranica Dragane Mirković je ova i apelujemo na sve vas koji je pratite, da ne nasedate na lažne vesti/dezinformacije – navedenoj je na Draganinoj oficijalnoj stranici. Inače, tu nije kraj, u jednu od objava na spornoj stranici, neko je u prevaru umešao i glumca Sinišu Ubovića, koji se i sam oglasio na "Instagramu".

foto: Printscreen

– Ovo je prevara koju je neko pokrenuo i nema veze ni sa mnom ni sa Draganom Mirković – oglasio se Ubović na “Instagramu”, a njenu objavu je podelila i Dragana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.