POLICIJA ULETELA U VILU JELENE KARLEUŠE! Komšije prijavile HAOS, evo šta se stvarno izdešavalo!
Foto: Printscreen Instagram

HAOS NA ROĐENDANU

POLICIJA ULETELA U VILU JELENE KARLEUŠE! Komšije prijavile HAOS, evo šta se stvarno izdešavalo!

Pred goste iznela tortu na kojoj Barbi zadovoljava Kena!

Objavljeno:

Jelena Karleuša preksinoć je proslavila 42. rođendan gala žurkom u svojoj vili na Dedinju. Pevačica se sa gostima ludo provodila sve dok je komšije nisu prijavile zbog glasne muzike, pa je posle ponoći dolazila policija da reaguje. Međutim, to nije sprečilo slavljenicu da se provede kao nikad u životu, pa je u jednom trenutku obučena završila u bazenu!

JK je pred svoje zvanice iznela specijalnu tortu sa perverznom Barbikom. - Ljudi su se iznenadili kada su na jednoj torti videli figuricu Barbi kako oralno zadovoljava Kena. Ta poslastica je služena i Jeleninim ćerkama Atini i Niki i njihovim drugaricama - priča izvor za Informer koji je prisustvovao zabavi i dodaje:

foto: Printscreen Instagram

- Karleuša je celo veče bila odlično raspoložena. Pila je i ćakulala sa svim gostima. U jednom trenutku se u beloj dugačkoj haljini bacila u bazen. Posle se presvukla i ponašala se kao da se ništa nije dogodilo.

foto: Printscreen Instagram

Na rođendanskoj proslavi JK pojavile su se i njene koleginice Dara Bubamara, Ana Bekuta, Mira Škorić i Nataša Bekvalac.

Na Jeleninoj žurci nije bio njen i dalje zakoniti suprug Duško Tošić. Fudbaler trenutno boravi u Kini zbog obaveza, a ovo je prvi put da se za Karleušin rođendan nije oglasio na Instagramu da joj čestita, kao što je to činio prethodnih godina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.