NASTUPALA JE SA POSEBNOM PESMOM DOK JE BILA TRUDNA! Beba zapamtila muziku, rodila se i danas ovako reaguje kad čuje
Foto: printscreen

neverovatno

NASTUPALA JE SA POSEBNOM PESMOM DOK JE BILA TRUDNA! Beba zapamtila muziku, rodila se i danas ovako reaguje kad čuje

Dušica Tričković je oduševila mnoge kada se na sceni "Zvezda Granda" pojavila u osmom mesecu trudnoće, a pauza u snimanju nastala usled pandemije korona virusa joj je dobro došla budući da se porodila krajem jula tekuće godine.

Objavljeno:

- Nisam želela da odustanem ni od svirki ni od takmičenja, kao što su mnoge druge moje koleginice zbog trudnoće uradile. Osećala sam da ja to mogu i da mi to ne predstavlja stres, a ni napor, već da samo imam još veću motivaciju - poručila je putem društvenih mreža pevačica.

foto: printscreen

- Najbitnije mi je bilo to da smo i beba i ja dobro i da nam oboma to prija. Izašla sam prvi put na scenu bez ikakvog straha i treme jer nisam bila sama. Nisam više razmišljala da li će neko primetiti stomak, htela sam samo da pevam i više ne razočaram sebe.

- I uspeli smo. I, verovali ili ne, ali pre par dana, kada je na Jutjub listi, posle dečjih pesmica, krenuo ovaj moj nastup, moj sin je zbunjeno gledao, smirio se i prestao da plače - dodala je Dušica.

- Bila sam u čudu, ali koliko je puta čuo ovu pesmu u stomaku, realno je bilo da bude u šoku i pomisli: "Aman više, dosadila si i Bogu i narodu sa tom Majom Nikolić, evo prestajem da plačem!"

(Espreso.co.rs/Pulsonline)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.