LUNA POD DEJSTVOM ALKOHOLA ISPRIČALA SVOJ PLAN ZA ZADRUGU 4! Zavodiće Kristijana da uzme VELIKE PARE i to ovako!
Foto: printscreen

au

LUNA POD DEJSTVOM ALKOHOLA ISPRIČALA SVOJ PLAN ZA ZADRUGU 4! Zavodiće Kristijana da uzme VELIKE PARE i to ovako!

To što je mamu ostavila zbog Marka Miljkovića, sve govori. Ona više ne mari ni za koga, osim za sebe. Gleda samo svoju guzu i da njoj bude lepo

Objavljeno:

Pobednica druge sezone najgledanijeg rijaliti-programa zaradila je pozamašnu sumu novca učešćem u trećoj sezoni, ali kako ju je napolju dočekalo užasno stanje usled koronavirusa, ona nema gde da obrće pare i imala je samo troškove, bez priliva novca.

Pare su već pri kraju, podršku mame Anabele više nema, Andrejevu takođe. Ona se poverila prijateljici kako će doći do velikih para, od kojih će moći svašta da napravi.

- Đoganijeva se išlifovala i postala, kako naš narod kaže, namazana svim bojama. Ona sada više nije glupa i naivna devojčica koja ne zna šta radi i koja propada zbog drugih. To što je mamu ostavila zbog Marka Miljkovića, sve govori. Ona više ne mari ni za koga, osim za sebe. Gleda samo svoju guzu i da njoj bude lepo.

foto: Printscreen

Neće kontakt sa Đoganijevima jer ih ima mnogo, a ona neće da deli novac ni s kim, vremena su teška. Trpi Marka jer i on ima svoje pare. Uzeo je mnogo na konto veze s njom. Oni to zajedno troškaraju. Ipak, ona ima plan, plan koji je rekla samo meni i još jednoj drugarici. Ni Marko nema pojma šta njegova ludo zaljubljena Lunči sprema - kaže naš izvor blizak Anabelinoj naslednici kome je ona detalje otkrila kada je bila pod dejstvom alkohola. Prijateljica nije mogla da poveruje šta to njenoj drugarici pada na pamet. Mislila je da se šali, ali nije tako.

- Luna mi je ispričala kako će ući u "Zadrugu 4", ima odličnu ponudu od produkcije, pare koje se u današnje vreme ne odbijaju. Od sume bi vam se zavrtelo u glavi. Kako je priča sa mamom i tatom isfurana i oni su dali sve kao na tacni javnosti, Luna sada ne preza ni od čega. Ona planira da zavede žestokog momka Kristijana Golubovića i da na njemu zaradi velike pare. "Kiki voli vrcave i blesave devojke poput mene. Sećam se da je u 'Farmi' odlepio za Balerinkom, koja je bila luda kao struja. Bila je zgodna, ali opičena. To je njega dovodilo do ludila. Voleo je i Kseniju Pajčin. I ja sam takva. Vrcava, seksi i zgodna, mlada, izazovna. Sve što Kikija loži. Ima da mu zaludim mozak, tako da neće znati gde je levo. Postaću centar rijalitija jer je on omiljen kod naroda" - rekla mi je pripita Lunči, kaže njena prijateljica, koja dalje otkriva planove svoje drugarice. Ona navodi kako će blogerka i pevačica u pokušaju sve to iskoristiti kada izađe i naplatiti debelo.

foto: printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.