SNIMAK KOJI OTKRIVA DA JE ANABELA I PRE UNIŠTAVALA LUNI VEZE: Moja Luna će ostati sama i neće se UDATI zbog mene!
Foto: Printskrin: Instagram / luna_djo

au

SNIMAK KOJI OTKRIVA DA JE ANABELA I PRE UNIŠTAVALA LUNI VEZE: Moja Luna će ostati sama i neće se UDATI zbog mene!

- Mozda pogrešne tražiš - ubacila se Anabela u razgovor

Objavljeno:

Blogerka, pevačica i rijaliti zvezda Luna Đogani imala je dve romanse u tri sezone rijaliti programa "Zadruga". Ona je u prvoj sezoni pomenutog šou programa uplovila u romansu sa tada oženjenim pevačem Slobom Radanovićem, dok je u drugoj i trećoj sezoni bil u vezi sa Markom Miljkovićem.

foto: Printscreen

S obzirom da se njena veza sa Slobom neslavno završila, Đoganijeva je po mišljenju mnogih ostala razočarana, jer sa čovekom za koga je plnirala da se uda nije uspela. Veru u ljubav kasnije joj je vratio Marko Miljković sa kojim je blogerka i dan danas u ljubavi. Ipak, ni sa njim stvari nisu išle baš tako glatko, te su i sami gledaoci mogli da gledaju uspone i padove ovog para.

Ipak, iako se svima činilo da su Lunini ljubavni jadi počeli njenim ulaskom u "Zadrugu", prema izjavama rijaliti zvede u emisiji "Exkluziv" iz 2014. godine jasno je da se ona već tada razočarala u muški rod, što je u jednom trenutku i priznala.

- Možda je ovo rano da kažem, imam 18 godina, ali nekako sam sve više i više razočarana u muški rod. Prvenstveno zbog iskustava koja su oko mene - rekla je tada Luna.

- Mozda pogrešne tražiš - ubacila se Anabela u razgovor.

- Ja sam u par navrata poslala poruku i ovim putem šaljem "Ne dao bog da vide kakva sam, kad bi je neko dirao", uopšte ne želim te osobe da vuide kakva sam zver. Znači ja sam to dete devet meseci ispod srca nosila, uložila u nju svu ljubav ovog sveta, veruj mi grozna ću biti tašta. Ja mislim da je to jedini razlog zbog kojeg se moja Luna nikada neće udati. Ostaće sa svojom mamom do kraja života - nastavila je Anabela.

- Ne nije to jedini razlog, ja se svakako neću nikada udati. Ja jednostavno želim nekoga ko će da brine o meni, da me voli ovakvu kakva jesam. Treba mi muška pažnja - rekla je Luna u intervuju za emisiju "Ekskluziv" 2014. godine.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.