SUDBINE NAŠIH FOLKERA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Jedna je delila jaje na 4 dela, a on je DŽEPARIO LJUDE po ulici!
Zorica Brunclik, Foto: Printscreen

MUKA TEŠKA

SUDBINE NAŠIH FOLKERA ĆE VAS OSTAVITI BEZ TEKSTA! Jedna je delila jaje na 4 dela, a on je DŽEPARIO LJUDE po ulici!

Poznate i bogate živele na rubu egzistencije.

Objavljeno:

Da je put do uspeha trnovit dokazalo se mnogo puta, a pravi primer toga su naše javne ličnosti, koje su, pre nego što su postale uspešne, poznate i bogate živele na rubu egzistencije.

Zorica Brunclik

Zoričini majka i otac bili su rastavljeni, pa je ona uživala jedno vreme u siromaštvu, a jedno vreme u neviđenom bogatstvu. Kod oca je bila, kako je sama izjavila "kao bubreg u loju", a kada bi je majka uzela kod sebe jedva su preživljavali. Često se dešavalo da njih četvoro dece dele jedno jaje.

foto: Printscreen

Zlata Petrović

Njena majka, koja je bila strastveni kockar, udala ju je na silu sa samo 16 godina. Sa 17. je Zlata ostala u drugom stanju sa čovekom kog nije volela, a kako bi se spasila takvog života pobegla je kod tetke u Beograd gde je i abortirala. Dva sata posle abortusa Zlata je otišla na nastup.

foto: Printscreen Instagram

Džej Ramadanovski

Kada su se njegovi roditelji razveli, Džej je postao problematično dete, te je počeo da se bavi šibicarenjem i džeparenjem po ulici. Socijalna služba smestila ga je u dom za maloletnike. Po povratku iz vojske vratio se na ulicu. Nastavio je da džepari i prodaje garderobu, ali je i pevao u jednom klubu. Tako je jednog dana 1987. njegov prijatelj rekao Marini Tucaković i Aleksandru Raduloviću Futi da postoji jedan Džej koji lepo peva. Oni su hteli da ga čuju i ostatak priče je dobro poznat.

foto: Dragan Kadić

Vesna Zmijanac

foto: Printscreen Youtube

Posle razvoda roditelja pripala je majci. Ona se kasnije preudala, ali taj njen brak je trajao kratko, negde oko dve godine. Rasla je uz baku i sve vreme je sa nestrpljenjem čekala vikend ili praznike da majka dođe, kako bi s njom provela noć.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.