OVI HIRURZI SU POKIDALI U SVOM POSLU! Pogledajte kakav POSAO su odradili na ovim PEVAČICAMA, šokantne promene(FOTO)
Dara Viki Marina Indira, Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

MAČKE I PO

OVI HIRURZI SU POKIDALI U SVOM POSLU! Pogledajte kakav POSAO su odradili na ovim PEVAČICAMA, šokantne promene(FOTO)

Pre više od 14 godina imala je manje poprsje, a o ostalim intervencija ne treba pričati jer se jasno vide

Objavljeno:

Današnji standardi lepote u Srbiji pod velikim su uticajem bacanja prirodne lepote u drugi plan, a na društvenim mrežama osvanule su komične fotografije poznatih estradnih umetnika, pevačica i ličnosti iz sveta šou-biznisa, koji su primerom pokazali da nisu odoleli veštim rukama estetskih hirurga i plastičara, te bi svoj imidž iz prošlosti, sa početka karijere, najradije spalili i zaboravili na svoja izdanja i stajlinge u kojima izgledaju kao cirkusanti - piše Republika.rs

Šok promena Marina Viskovic.

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Nekolicina primera jakog uticaja novca kojim folk zvezde prikrivaju i koriguju fizičke nedostatke odnosi se na Andreanu Čekić, Viki Miljković, Tijanu Milentijević Žena od sultana, Indiru Radić, Daru Bubamaru i Helenu Topalović, koje su po sticanju slave i ekspanzije popularnosti unovčile talenat i njime kompenzovale ne tako pohvalan prirodan izgled.

Sta kažete na Andreanu nekad i sad?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Dara Bubamara danas je jedna od domaćih pevačica sa najvećim grudima, ali nije uvek bilo tako. Pre više od 14 godina imala je manje poprsje, a o ostalim intervencija ne treba pričati jer se jasno vide.

Modni stil Dare Bubamare nekad i sad ?

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Viki Miljković iza sebe ima bogatu karijeru, ali i vizuelna izdanja za koja nikada ne biste rekli da je to baš ona! Mada, ako ćemo iskreno, i danas voli da eksperimentiše sa kitnjastim dizajnom odeće, te je u emisiji "Zvezde Granda" možemo videti u raznim problematičnim izdanjima.

Tijana Milentijević, kojoj je nadimak Žena od sultana, o estetskim korekcijama govori otvoreno i priznaje da je korigovala grudi, kao i usne, koje su bile jako male. Izgled devojke iz komšiluka eliminisala je uz vešte ruke estetskih hirurga koji su je pretvorili u seksepilnu folkerku.

Za Indiru Radić korisnici društvenih mreža kažu da sada sa 54 godine izgleda bolje nego sa 20, a pod uticajem kulture "Južnog vetra" njen stajling pamte kao blago kriminalan uz miks Pokahontas frizure, đinđuva i perlica.

Modni stil Idire Radić nekad i sad ✈️

A post shared by ⬆⬆?Zapratite?⬆⬆ (@srbija_showbizz) on

Aca Lukas, legenda srpske muzičke scene, kao mladić bio je veoma mršav i, što se kaže, neprimetan. Njegov izgled se menjao kroz bogatu karijeru, pa je od provincijalca dospeo do šmekera.

Andreana Čekić jeste apsolutni rekorder današnje teme, te se sa fotografije može jasno dokazati da je promenila lični opis popunjavanjem usana, iscrtavanjem obrva, a podvrgla se i operaciji "mačjih očiju", sa sve korišćenjem perika i jeftine veštačke kose.

Helena Topalović važi za jednu od najpoželjnijih cica sa estrade, a bujno poprsje i sočne usne dobila je nakon hirurške intervencije kojom je izgled dovela do savršenstva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.