GOGA SEKULIĆ POSTALA DIREKTORKA OZBILJNE KOMPANIJE U SRBIJE: Biznis 21. veka, pevačica se uvukla u POSAO SA KOLIMA
Foto: Promo

POSLOVNA ŽENA

GOGA SEKULIĆ POSTALA DIREKTORKA OZBILJNE KOMPANIJE U SRBIJE: Biznis 21. veka, pevačica se uvukla u POSAO SA KOLIMA

Mnogo truda je uložila!

Objavljeno:

Folk pevačica Goga Sekulić već mesecima ne nastupa, kao i brojne njene kolege, zbog pandemije koronavirusa.

S obzirom na to da nema prihode od osnovnog zanimanja, Goga je rešila da se bavi privatnim biznisom, od kojeg će moći da zarađuje novac i živi.

Ekipa portala Alo kontaktirala je Sekulićku kako bismo od nje saznali da li za pevačicu ima krize i o kakvom je biznisu ustvari reč:

- I dalje sam na odmoru uživam. U Srbiju se vraćam kad situacije bude bolja. Za druge ne znam, ali ja sam itekako radila. Imala sam najlepšu pauzu nakon porđaja. Nisam ugrožena i nema krize. Na odmoru sam sa porodicom i baš se opuštam, smatram da je ovo pravo uživanje i srećna sam što smo svi skupa - rekla je Goga, pa dodala:

foto: Damir Dervišagić

- Ne radi niko što se tiče moje branše. Kada se sve vrati u normalu nastavljam sa nastupima, ja od pevanja nikada neću odustati, a i uveliko snimam nove pesme, očekuje vas nešto mnogo dobro - rekla je pevačica.

Za Sekulićevu se kaže da je mnogo uporna i ambiciozna u svom poslu, ona i u doba korone ne odustaje od posla nego vredno radi, uplovila je u ozbiljan biznis od kojeg ima dobru zaradu, a evo o čemu je reč:

- Ovaj biznis je vec duže vreme u planu tačnije radilo se na tome pre ove situacije koja je zadesila ceo svet.

- Ambiciozna sam tako da se od mene očekivalo da ću raditi i pored muzike. Pokrenuta je platforma za vozače auto-bunus.rs. Biće tu još mnogo iznenađenja što se tiče posla, to je biznis 21.veka - rekla je pevačica za Alo, pa dodala:

foto: Promo

- Ja sam direktor franšize u Beogradu, volim auta tako da sam se odlučila - zaključila je pevačica za naš portal.

Kao što nam je već poznato Goga je inače diplomirani ekonomista, pa i nije čudo što se pored pevanja odlučila na ovaj korak. Sigurni smo da Sekulićeva neće odustati od pevanja, i da će prvom prilikom održati nastup za sve one koji je vole čim situacija to dozvoli.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.