POZITIVNA SAM NA KORONU, A MOJ SIN... Severina bolesna, zna i ko je zarazio!
Severina Kojić, Foto: Printscreen

OGLASILA SE

POZITIVNA SAM NA KORONU, A MOJ SIN... Severina bolesna, zna i ko je zarazio!

Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mere, potom obavetila oca deteta te je sada dete kod njega

Objavljeno:

Pevačica Severina upravo je na Instagramu objavila kako je zaražena koronavirusom.

"Premda nemam nikakve simptome, danas sam dobila potvrdu da sam pozitivna na COVID 19, dok je test mog sina negativan. Odmah jutros, nakon kontakta s epidemiologom, preduzela sam sve mere, potom obavetila oca deteta te je sada dete kod njega.

Kako bismo zajednički zaštitili privatnost i izbegli stigmatizaciju deteta, ujedno sam zamolila oca za diskreciju. Međutim, 20 minuta nakon što je otac preuzeo dete, u srpskim medijima se pojavila vest da sam zaražena 'partijajući po Dalmaciji s detetom'. Dakle, da, imam pozitivan test, nemam simptome, zarazila sam se od bliske osobe, vererovatno po povratku u Zagreb, a ne tokom letovanja u Dalmaciji. Budući je ta osoba juče dobila pozitivan test, odmah smo sin i ja išli na ponovno testiranje, jer je naš prvi nalaz bio za oboje negativan. Apelujem na medije, posebno u Srbiji da se suzdrže od objava neistinitih, neproverenih, odnosno izmišljenih informacija", napisala je Severina na Instagramu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.