PREREZALA SEBI VRAT, POSLE JE LUPIO GROM, ZATIM JE DOŽIVELA MOŽDANI UDAR! Glumica 3 puta izbegla smrt, neverica
Foto: Printscreen Youtube

pogađajte o kome je reč?

PREREZALA SEBI VRAT, POSLE JE LUPIO GROM, ZATIM JE DOŽIVELA MOŽDANI UDAR! Glumica 3 puta izbegla smrt, neverica

Slavna holivudska glumica Šeron Stoun, koja se proslavila glavnom ulogom u filmu "Niske strasti", tri puta je izbegla smrt u nekim ozbiljim, ali i prosto neverovatnim okolnostima.

Objavljeno:

Glumica je kao tinejdžerka prerezala sebi vrat i zamalo umrla, 2001. godine je imala težak moždani udar, dok ju je u mlađim danima pogodio grom s visokim naponom.

- S 14 godina sam sebi prerezala vrat, blizu jugularne vene. Zatim me pogodila munja, i bila je vrlo jaka. Bila sam kod kuće i punila sam peglu vodom i munja je pogodila bunar koji imamo u dvorištu - ispričala je glumica svojevremeno.

- Jedna ruka mi je i dalje bila pod vodom, a druga na pegli i odjednom - udario je grom, a voda je bila provodnik. Srećom, kod kuće je bila moja majka, koja me je spasila - rekla je Šeron tada.

- Osećala sam se kao da su me upucali - istakla je Stoun nakon moždanog udara koji je imala 2001. godine, zbog kojeg je devet dana provela u bolnici.

Šeron je zbog moždanog udara išla na operaciju koja je trajala sedam sati i doktori su joj ugradili spirale u mozak. Ona se zatim potpuno oporavila, iako su joj doktori davali samo jedan posto šanse da preživi.

- Ponekad pomislim kako ću umreti sledeći put. Verovatno će se dogoditi nešto veoma dramatično i ludo - našalila se glumica jednom prilikom.

(Espreso.co.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.