ČEŠKA GLUMICA USKORO POSTAJE ZVEZDA SRPSKE SERIJE! Gledaćemo je svaki dan, a sa sobom nosi VELIKU MISTERIJU!
Sara Sandeva, Foto: Printscreen RTS

KO JE OVO LEPO DEVOJČE

ČEŠKA GLUMICA USKORO POSTAJE ZVEZDA SRPSKE SERIJE! Gledaćemo je svaki dan, a sa sobom nosi VELIKU MISTERIJU!

Sofka je njena prva uloga na našim prostorima, a ovih dana intenzivno vežba

Objavljeno:

Za ulogu Sofke u seriji i filmu "Nečista krv", odabrana je mlada zvezda Sara Sandeva, devojku koja je svojom nesvakidašnjom lepotom, talentom i skromnošću već očarala celu ekipu serije.

Sara je rođena u Skoplju pre 23 godine, ali se kao dete s porodicom preselila u Prag, gde i danas živi. Glumom se bavi od šeste godine, a već sa četrnaest počela je da dobija prve profesionalne uloge, najpre u serijama, a potom i na filmu i u pozorištu. Na praškom konzervatorijumu studira muziku i dramu.

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva) on

Do sada iza sebe ima već dvadesetak uloga u Češkoj, a trenutno radi i na nekoliko internacionalnih projekata. Sofka je njena prva uloga na našim prostorima, a ovih dana intenzivno vežba - starovranjanski.

Rome with my family. ? #thankyou

A post shared by Sara Sandeva (@sarasandeva) on

- Najveći izazov mi je jezik. Na tome radim najviše kako bih na setu mogla da se fokusiram samo na Sofku. A sa Sofkom živim sada svaki dan. Imam karijeru u Češkoj, imam tamo puno posla, ali rođena sam u Makedoniji a moja prabaka je potekla iz Srbije. Gajim veliko poštovanje i golemu odgovornost zbog toga što sam svesna šta znači uloga Sofke i šta znači roman 'Nečista krv'. Za mene se sada sklopilo sve - pravi projekat, pravi ljudi i pravo vreme. Neizmerno sam srećna što sam deo ovako velike priče - sa osmehom kaže Sara za Kurir.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.