BILA JE MANEKENKA, UČESNICA RIJALITIJA, VODITELJKA, PA DIZAJNERKA! Danas je niko ne poznaje, sećate se ove devojke?
Foto: printscreen

i dalje prelepa

BILA JE MANEKENKA, UČESNICA RIJALITIJA, VODITELJKA, PA DIZAJNERKA! Danas je niko ne poznaje, sećate se ove devojke?

Olja Crnogorac, koja je bila voditeljka na televizijama "Pink" i "Happy", već prvim pojavljivanjem privukla je pažnju javnosti.

Objavljeno: 09:20h

O njenoj atraktivnosti se pisalo i pričalo, pa je važila za jednu od najpoželjnijih javnih ličnosti.

Zbog toga se digla velika prašina kada je ušla u prvu sezonu rijalitija "Farma", 2009. godine, gde je bila jedan od najzapaženijih učesnika.

Ipak, svoj ljubavni život uspela je da sačuva u tajnosti. Jedno vreme se pisalo da je u vezi sa fubalerom iz Italije, ali se nikada nije otkrilo ko je u pitanju, iako su tadašnji mediji tvrdili da se radi o igraču Milana.

Nakon što je nekoliko godina bila u žiži interesovanja medija, Olja se povukla iz javnog posla i danas se bavi dizajniranjem odeće.

Kao kreatorka ona često putuje po inostranstvu, što se može videti na Instagramu, gde je veoma aktivna i gde neretko objavljuje provokativne fotografije.

Olja nikad nije krila da je stavila silikone u usne i grudi, ali kako danas sa svojih 36 godina izgleda nikad bolje i znatno drugačije nego u periodu kad smo je gledali na malim ekranima, mnogi su uvereni da se ovde nije zaustavila i da se podvrgla još nekim estetskim zahvatima.

The hunger games ?

Објава коју дели olja crnogorac (@montenegrina_o) дана

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.