JELENA KARLEUŠA SAMO ŠTO SE VRATILA U SRBIJU, VEĆ POČELA DA PSUJE! Scena u kojoj im je poručila da jedu g*vna!
Foto: printscreen

izbacili je iz takta

JELENA KARLEUŠA SAMO ŠTO SE VRATILA U SRBIJU, VEĆ POČELA DA PSUJE! Scena u kojoj im je poručila da jedu g*vna!

Pevačica se vratila iz Turske, gde je sa kćerkama, Nikom i Atinom, i prijateljicama provela nekoliko nedelja. Bilo je divno gledati sve one kupaće kostime koje je menjala na plaži, njene toples fotografije i luksuz u kome je uživala.

Objavljeno: 13:40h

A jutros se oglasila na Instagramu, sa terase svoje vile u Beogradu, dok su joj se deca brčkala ispred u bazenu, napisavši kratko: "Home Sweet Home".

Pevačica nije mogla da odoli, pa je okačila i dve fotke u bikiniju, u jednoj objavi je napisala da odbrojava dane do rođendana - još samo pet, a onda je usledila jedna krajnje šokantna poruka.

foto: printscreen

"Ljudi jedu leševe životinja. Svaki leš nesrećne životinje je pun bakterija i virusa. Ljudska rasa bukvalno izumire od kancera, smrtonosnih virusa i drugih bolesti koje su direktno povezane sa konzumiranjem leševa životinja. Uzgajanje životinja je drugi najveći uzročnik klimatskih promena i uništenja planete. Uvek se nađe retard koji će na ovo reći: PA ŠTA ONDA DA JEDEM?! Šta da jedeš? JEDI BRE GOVNA!!!", poručila je pevačica, kratko i jasno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.