ŽENA OD SULTANA ŠOKIRALA NACIJU! Rekla o Grandu nešto što NIKADA NIKO NIJE! Da li će zbog OVOGA nastati NOVI RAT?
Tijana Milentijević, Foto: Printscreen Instagram

OPASNA ŽENA OD SULTANA

ŽENA OD SULTANA ŠOKIRALA NACIJU! Rekla o Grandu nešto što NIKADA NIKO NIJE! Da li će zbog OVOGA nastati NOVI RAT?

Pevačica je osvojila visoko 9. mesto zbog čega je ponosna

Objavljeno:

Mlada pevačica Tijana Milentijević koju sada već svi znaju po hitu "Žena od sultana", a mnogi su joj već takav nadimak i dali, svoje korene vuče iz takmičenja "Zvezde Granda" kada je prvi put imala dodira sa javnom scenom.

Pevačica je osvojila visoko 9. mesto zbog čega je ponosna, a za naš portal govori o svojim muzičkim počecima i odnosu sa Sašom Popovićem, direktorom Grand produkcije.

- Došla sam do superfinala, Popović je odlučio da to bude top 10, a ne top 8, u poslednjem trenutku. Iz prvog pokušaja, što je baš čudno sam došla do superfinala. Što se tiče kolega, pa ja sam sa svima u dobrim odnosima - rekla je ona.

foto: Prinrtscreen/Youtube

Tijana nam je otrkila i da li je dobila ponudu od Saše Popovića da radi za njegovu produkciju i da li bi to možda učinila u ovom momentu.

- Što se tiče pesama, Saša mi je odabrao samo prvu pesmu "Lepa, mlada, pametna" a što se tiče ostalih pesama, to je već moj izbor. Već duže vreme nisam radila sa njima, tako da sam otpočela individualnu karijeru, pa ću videti dokle ću dospeti - rekla je ona i dodala kakvo mišljenje ima o Popoviću.

- O njemu mislim sve najlepše, odavno se nismo videli. Uvek mi je dao savete, jer sam jako mlada, gledao me kao svoje dete. Pristala bih da gostujem u njegovoj emisijama, a što se tiče saradnje, ja sam potpisala drugi ugovor, tako da ne bih ušla u "Grand" - rekla je Tijana Milentijević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs/Grand)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.