NIKO NE ZNA NJIHOVU TAJNU, EVO ZAŠTO! OVAKO SU SE SEVERINA I IGOR UPOZNALI: Starija je 15 godina, ali je uradila to
Foto: Printscreen/Instagram/igorkojic

5 godina su već zajedno

NIKO NE ZNA NJIHOVU TAJNU, EVO ZAŠTO! OVAKO SU SE SEVERINA I IGOR UPOZNALI: Starija je 15 godina, ali je uradila to

Mnogi nisu verovali da će ljubav popularnog bračnog para opstati

Objavljeno:

Pevačica Severina Kojić i fudbalski menadžer Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojiča Kebe već godinama uživaju u ljubavi.

Iako se često pisalo o tome kako nisu u dobrim odnosima i da su pred razvodom, oni su ignorisali te priče i nastavili da žive svoj život. Ipak, na samom početku njihove veze, kada su tek objavili da su zajedno, mnogi su ostali u šoku.

Oni su se venčali 2015. godine i, uprkos tome što je Severina od svog dragog starija čak 15 godina, i danas izgledaju jednako zaljubljeno kao i pre pet godina. Kojići često na društvenim mrežama dele zajedničke fotografije uz dirljive opise, pune nežnih reči i ističu da su upravo jedno u drugom pronašli srodnu dušu.

Mnoge je zanimalo kako su se hrvatska zvezda i srpski fudbalski menadžer upoznali, a odgovor na to pitanje dao je pevačicin dobar prijatelj, estradni menadžer Edvin Softić.

“Igor je bio moj prijatelj, a sa Severinom sam odavno porodica. Drago mi je zbog toga što se njihova veza završila brakom”, rekao je Softić svojevremeno hrvatskim medijima, priznajući da je on glavni “krivac” za njihovo upoznavanje.

On je, navodno, odveo Igora na Severinin koncert u centru “Sava” i odveo ga u bekstejdž kako bi se upoznali. Tada su se, prema pisanjima medija, javile prve simpatije, a ubrzo je krenula i njihova ljubavna priča.

(Espreso.co.rs/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.