SESTRE POZNATE VODITELJKE OBOLELE OD RAKA, ONA ZBOG SOLIDARNOSTI ODSTRANILA OBE DOJKE! Potpuno se slomila u emisiji
Foto: printscreen

sve neke loše vesti

SESTRE POZNATE VODITELJKE OBOLELE OD RAKA, ONA ZBOG SOLIDARNOSTI ODSTRANILA OBE DOJKE! Potpuno se slomila u emisiji

Popularna britanska pevačica i voditeljka Kolin Nolan se potpuno slomila u emisiji "Lus" kada je progovorila o svojim sestrama koje se bore sa opakom bolešću.

Objavljeno:

Iako su Linda i Ana na kraju svoje hemoterapije, Kolin je otkrila da su one veoma uplašene i očajne.

- One su veoma hrabre, ali se mnogo plaše. Ana se sada bori i sa anksioznošću, do sada nikada nije imala problema sa tim, a Linda je očajna zbog gubitka kose - rekla je voditeljka.

foto: printscreen

Ona je onda govorila o njihovim dobrim, ali i lošim danima.

- One su i dalje nasmejane i vesele. Sigurno imaju mnogo loše dane, očigledno, a meni je mnogo teško jer ne mogu da ih vidim, jer je to rizično za njih - rekla je Kolin u emisiji.

Voditeljka i pevačica Kolin je otkrila da je razmišljala o mastektomiji obe dojke, nakon dijagnoze sestara, pa otkrila da oseća neku vrstu krivice.

- Nije da osećam krivicu, jer ja nisam obolela, nego osećam krivicu što se ja plašim, dok njih dve žive sa tim, ali kako da ne budem uplašena, kada neko toliko blizak meni je oboleo - rekla je Kolin.

- Razmišljala sam o mastektomiji obe dojke, kada vidim kroz šta njih dve prolaze. Ležim u krevetu i gledam svoje grudi i razmišljam kako su one dve vremenske bombe i da bi trebalo da ih se rešim. - rekla je Kolin.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.