SVADBA, SVADBA! BRENA ŽENI SINA! Pevačica sprema VELIKO SLAVLJE! Viktor će se venčati s ovom lepoticom
Viktor Živojinović, Foto: Printscreen Instagram

GOČ ĆE DA ČUKA

SVADBA, SVADBA! BRENA ŽENI SINA! Pevačica sprema VELIKO SLAVLJE! Viktor će se venčati s ovom lepoticom

Viktor Živojinović (22) venčaće se sledeće godine studentkinjom iz Brusa Sandrom Miljaković (26)

Objavljeno:

Najmlađi sin Lepe Brene Viktor Živojinović (22) staje na ludi kamen! Naslednik folk zvezde i proslavljenog teniskog asa Bobe Živojinovića venčaće se studentkinjom iz Brusa Sandrom Miljaković (26)

Prvo letovanje

foto: Printscreen Instagram

Zbog situacije sa koronavirusom, mladenci će napraviti veliko slavlje 2021. godine.

- Planiramo gala-slavlje sa 500 zvanica. Nas Živojinovića ima dosta, tako da moramo da nađemo neki veliki prostor na otvorenom. Nećemo praviti svadbu sve dok se potpuno ne smiri situacija sa koronavirusom. Ali Sandri i meni ne smeta da čekamo, mi se ponašamo kao da smo već u braku - kaže Viktor za Informer i nastavlja: - Ona mi je velika podrška u svemu. Baš smo pre nekoliko dana proslavili godišnjicu veze. I moja porodica je oduševljena Sandrom i za nju imaju samo reči hvale.

foto: Printscreen Instagram

Buduća mlada je rodom iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem. Nedavno se sa Viktorom vratila iz Monaka, gde je bila na svom prvom letovanju sa Živojinovićima.

- Uživali smo na odmoru. Sandra i Brena su se baš lepo družile, stalno su jedna drugoj lakirale nokte. Odmor nam je svima bio baš potreban, a posebno mami i tati, koji su i dalje u Monaku - priča Brenin i Bobin najmlađi sin.

Otvorio splav

Inače, Viktor je potpuno rešio da se osamostali, pa je pre nekoliko dana otvorio splav na Novom Beogradu.

- Rešio sam da otvorim splav "Move" jer želim da sam širim biznis. Mama nije bila za to jer već imam restoran, ali me je na kraju podržala. Iako sam živeo u Americi, nisam hteo da tamo ulažem novac, već u Srbiji. Volim ugostiteljski posao i u mojim lokalima se poštuju sve mere u borbi protiv koronavirusa. Nije zarada kao ranije jer je smanjen broj gostiju, ali svakako nisam u minusu - objašnjava najmlađi Živojinović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.