VODITELJKINE REČI ODZVANJAJU, SNEŽANA DAKIĆ SUROVA! Čudo da je Isidora i ovoliko poživela...
Foto: Printscreen Instagram

au

VODITELJKINE REČI ODZVANJAJU, SNEŽANA DAKIĆ SUROVA! Čudo da je Isidora i ovoliko poživela...

Voditeljka Snežana Dakić otkrila je da joj je Isidora Bjelica bila prijatelj i sjajan sagovornik

Objavljeno:

Poznata spisateljica Isidora Bjelica danas je preminula, a njeni prijatelji sa tugom se opraštaju.

Voditeljka Snežana Dakić otkrila je da joj je Isidora Bjelica bila prijatelj i sjajan sagovornik, te da se spisateljica svom snagom borila protiv opake bolesti.

foto: Marina Lopičić

- Isidora je bila izuzetno jaka i uporna i pravo je čudo da je i ovoliko poživela sa tom dijagnozom. Bila mi je sjajan sagovornik, svaki intervju sa njom je bio bolji od prethodnog. Zbog svoje muke je dolazila do raznih novih mudrosti i saznanja. Izuzetno je važan njen projekat “Ubij princezu u sebi” kojim je nas žene poučila kako da se oslobodimo destruktivnih ljubavnih mehanizama i pogrešnih uverenja o ljubavi. Volela sam je, nedostajaće nam. Obišla je ceo svet tražeći lek za svoju dušu, srce i telo natčovečanski se borila - rekla je Snežana za "Blic" i otkrila kada je Isidoru videla poslednji put:

- Bila sam i na njenoj radionici pre pola godine, tada smo se poslednji put videle. Znala sam ja da je loše, objavila je apel na svom FB kako ne može više, bilo je vrlo dramatično i potresno. Videla sam i Nebojšu i Lava, rekli su mi da nije dobro.... Dopisivale smo se za vreme korone, uputila me da slušam motivacione govornike koje ona sluša.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.