LEPA BRENA JE MOGLA DA BUDE ZVEZDA "BOLJEG ŽIVOTA" ALI JOJ JE TO IZMAKLO! Sve zbog OVE glumice! (FOTO)
Snežana Savić, Foto: printscreen

ULOGE KOJE ŽIVOT ZNAČE

LEPA BRENA JE MOGLA DA BUDE ZVEZDA "BOLJEG ŽIVOTA" ALI JOJ JE TO IZMAKLO! Sve zbog OVE glumice! (FOTO)

Krajem osamdesetih producent TV Beograd je želeo da na novom projektu u ulozi pevačice ima veliku zvezdu

Objavljeno:

Lepa Brena odbila je ulogu čuvene Nine Andrejević u seriji „Bolji život“, koja je kasnije proslavila njenu koleginicu Snežana Savić.

Krajem osamdesetih producent TV Beograd je želeo da na novom projektu u ulozi pevačice ima veliku zvezdu, a Brena je tada bila u zenitu popularnosti i već pokazala svoj raskošni glumački talenat u filmovima „Tesna koža 2“ i „Hajde da se volimo“. Ova saznanja potvrdila je pevačica i objasnila zbog čega nije mogla da prihvati angažman.

- To je bilo veoma davno i više se ne sećam ko me je sve zvao. Nisam imala vremena da radim serije, pošto snimanje može da traje i dve godine, već samo filmove. Tada sam bila preokupirana nastupima i turnejom širom bivše Jugoslavije i sveta. Snežana Savić je veliki profesionalac i maestralno je odigrala ulogu, što ja sigurno ne bih umela - potvrdila je Brena za Kurir pre par godina.

foto: printscreen

Snežana Savić, s druge strane, nije ni znala da je reditelju u planu bila druga pevačica, već je to prvi put u medijima.

- Mi glumci smo tu da radimo svoj posao. „Bolji život“ je velika serija. Izbacila me je u orbitu i donela mi popularnost u celoj bivšoj Jugoslaviji. Prvi put čujem od vas da je uloga Nine Andrejević bila pisana za Brenu. Najbolje da pitate pisca Sinišu Pavića - rekla je Snežana Savić pre nekoliko godina.

Reditelj popularne serije Mihajlo Vukobratović objasnio je da je i osamdesetih bila moda da se kao gosti u takvim projektima pojavljuju popularne pevačice.

- TV Beograd je tada kao producent serije mogao da zahteva da igra Brena, svuda u svetu je praksa da se poziva neko poznat. Moguće je da je postojala takva ideja. Nisam prava osoba za razgovor na tu temu - rekao je Vukobratović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.