ONESVESTILA SE USRED EMISIJE! Šokirala nas sve, a onda postala POSLANICA! Da li se sećate NJE? (VIDEO)
Sanja Nikolić, Foto: Print Screen Youtube

KAKVA ŽENA

ONESVESTILA SE USRED EMISIJE! Šokirala nas sve, a onda postala POSLANICA! Da li se sećate NJE? (VIDEO)

Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari, iako nisu poželjne

Objavljeno:

Pre 20 godina u Dnevniku televizije "Pink", voditeljka Sanja Nikolić se onesvestila u programu uživo, a taj snimak odmah je osvanuo na Jutjubu i svim društvenim mrežama.

Ona je rekla da kada sada vidi taj pad, veoma joj je smešan. Sanja je istakla da iako te stvari nisu poželjne, ipak se dešavaju.

- Taj čuveni pad je bio na samom početku 2000. Sada kad ga vidim, nasmejem se posebno kad je u smešnim video klipovima. Televizija je živ program i dešavaju se nepredviđene stvari, iako nisu poželjne. Eto meni se desilo da se onesvestim po čemu su me zapamtili. Sreća pa su stasale nove generacije i malo njih zna da sam ja u pitanju i ako vide snimak - ispričala jeranije Sanja za "Blic".

Sanja je sa televizije prešla u Skupštinu i postala narodni poslanik. Na novom poslu ostala je tri i po godine, što je takođe bio javni poziv, a do skupštinske fotelje došla je preko novinarskog angažmana. Po završetku poslaničkog mandata Sanja je bila savetnik ministra rada, a nakon toga uhljebljenje je pronašla u sekretarijatu za migracije, što smatra privremenim pozivom.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.