ZBOG P*RNO AFERE MORALA DA PREKINE VEZU! Nakon OVIH fotografija Sandra Afrika je pobesnela!
Foto: Damir Dervišagić

au

ZBOG P*RNO AFERE MORALA DA PREKINE VEZU! Nakon OVIH fotografija Sandra Afrika je pobesnela!

Njen bivši momak Vladimir Volkov nalaze na eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti

Objavljeno:

Jedna od najtraženijih domaćih pevačica, uz koju često ide i rečenica "najlepša guza na estradi", Sandra Afrika, kaže da ima puno poslovnih obaveza, a možda se uskoro pojavi i kao glumica u jednoj domaćoj seriji.

Iako, kako kaže, nema dečka - Sandra je ipak odlučila da priča o svojim bivšim ljubavima, pa je tako rešila da konačno otkrije da li se ona i njen bivši momak Vladimir Volkov nalaze na eksplicitnim fotografijama koje su se pojavile u javnosti.

800k ?

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika) дана

- Više mi je muka od svega toga, naša veza je bila turbulentna. Neke veze su mirnije, nas dvoje smo tako funkcionisali. Na fotografiji nismo on i ja, dečko na toj slici nema tetovažu na toj ruci gde ima Volkov. Sa tim dečkom sam bila četiri godine i znam da on to nikada ne bi objavio sigurno - kaže Sandra.

Nedavno je Sandra sa jednog bazena objavila vrele fotografije, u kojima je u prvom planu njena zadnjica. Na pitanje da li je tačno da i sama za sebe misli kako ima najlepšu g**u na estradi, kaže da se samo šalila.

Moja ?@look__book__87 ????️?

Објава коју дели Sandra Afrika (@sandraafrika) дана

- Koja god anketa da bude za zgodnu devojku sa estrade ili ko ima najbolju g*zu na estradi, tu titulu ponesem ja, samim tim sam se našalila na svoj račun - rekla je Sandra.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.