NAKON KRAĐE ROMANA SE USKORO VRAĆA U SRBIJU! Tražila je pomoć psihijatra, a umesto nje ON vraća 14.400 evra?!
Foto: pr8intscren

haos

NAKON KRAĐE ROMANA SE USKORO VRAĆA U SRBIJU! Tražila je pomoć psihijatra, a umesto nje ON vraća 14.400 evra?!

Iako će Panićeva i Mrkajić morati da vrate sav novac koji su ukrali ili da štetu nadoknade kroz društveno koristan rad, pevačica se izvukla iz toga

Objavljeno:

Romana Panić (45) puštena je prekjuče iz zatvora u Brizbejnu, u kom je provela 40 dana zbog pljačkanja bankomata! Pevačica je sa dečkom Filipom Mrkajićem (40) ukrala 14.400 evra, zbog čega je bila osuđena na godinu dana zatvora, uslovno dva meseca. Pošto je odslužila dve trećine kazne, zbog dobrog vladanja puštena je na slobodu.

Pop zvezda čeka deportaciju za Srbiju, dok njen momak i dalje robija. Pevačica se odmah oglasila na Instagramu i s kiselim osmehom pozirala!

Iako će Panićeva i Mrkajić morati da vrate sav novac koji su ukrali ili da štetu nadoknade kroz društveno koristan rad, pevačica se izvukla iz toga!

foto: Dragan Kadić

- Romana će uskoro da se vrati u Beograd! Njen dečko prihvatio je da sam vrati sav novac koji su opljačkali - priča pevačicina prijateljica, koja je insistirala na anonimnosti, i dodaje:

- Romana se živa pojela otkad je uhapšena! Psihički se oseća bolje jer se konačno vraća u svoju zemlju, ali je u jednom momentu baš potonula. Pričala mi je da su se prema njoj u zatvoru lepo ophodili, ali da je ipak nekoliko puta tražila pomoć psihijatra. Priznala mi je da se kaje zbog svega, da joj je ovo bila životna lekcija, koju je, da je bila pametna, mogla da izbegne. Rekla mi je i da joj ovako nešto više nikada neće pasti na pamet, makar morala na ulici da prosi! Više puta je ponovila da se oseća loše jer je osramotila i sebe i porodicu. Ne zna kako će da izađe pred majku, koja je očajna zbog cele situacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.