Glumica zapalila FB statusom o patrijarhu Pavlu: Svetac je jer je malo jeo? Možda je jeo češće...(FOTO)
Foto: Dragana Udovičić/Fonet

bez dlake na jeziku

Glumica zapalila FB statusom o patrijarhu Pavlu: Svetac je jer je malo jeo? Možda je jeo češće...(FOTO)

- Svetac jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo al ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob - zapitala se glumica na Fejsbuku
Objavljeno: 18:12h

Glumica Srna Lango zapalila je društvene mreže statusom na društvenoj mreži Fejsbuk u kojem je kritikovala predlog da se pokojni patrijajarh Pavle proglasi svecem. Ona je, naime, napisala da ako on treba da se proglasi svecem, to treba da se uradi i sa celom Srbijom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Svetac jer je išao tramvajem i retko jeo? Možda je i češće jeo al ga hteo metabolizam, ne znam. Pa, da proglasimo onda celu Srbiju konačno svetom, sve ponaosob, jerbo mislim da i ređe jedu a gradskim prevozom taljigaju svakako. o blagosiljanju mržnje onomad uz kandilo, da ne počinjem. Čuj, svetac - napisala je ona.

Začudo, ispod ovog upisa, usledili su komentari ostalih korisnika ove društvene mreže koji su se složili sa glumicom.

- I sad ću uvrediti obožavaoce patrijarha Pavla... ali evo kako je on video gde je mesto ženi...“Nalažući ženama kao obavezu, bez obzira na sve loše osobine muža... Da bude poslušna i da mu čini ustupke, hrišćanstvo vidi u tome sredstvo za ukorenjivanje mira u bračnim odnosima i ponovno uspostavljanje bračne sreće - glasio je jedan od njih, dok je drugi korisnik otišao još dalje sa uvredama deleći članak sa opskurnim naslovom "Sve bolesne izjave patrijarha Pavla".

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.