KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA u Kragujevcu ipak 2021. godine
Zdravko Čolić, Foto: Damir Dervišagić

MALO ĆEMO SAČEKATI

KONCERT ZDRAVKA ČOLIĆA u Kragujevcu ipak 2021. godine

Planirani spektakl u jedinstvenom prostoru istorijskog 'Kneževog arsenala', fabrici municije iz 19. veka, ne bi mogao biti ostvariv kako je zamišljen ove jeseni i zime u dvorani

Objavljeno:

Usled i dalje nepovoljne situacije izazvane pandemijom Kovid-19, planirani koncert Zdravka Čolića u Kragujevcu pomeren je za 19. jun 2021. godine u prostoru "Kneževog arsenala".

Kako su iz Long play-a saopštili, uprkos ogromnoj želji svih da koncert, prvobitno planiran za 20. jun, ipak bude održan 22. avgusta, Kovid-19 ih je prisilio da preispitaju tu odluku i, vodeći pre svega računa o zdravlju posetilaca, ponovo se odluče da odlože koncert.

Svesni da planirani spektakl u jedinstvenom prostoru istorijskog 'Kneževog arsenala', fabrici municije iz 19. veka, ne bi mogao biti ostvariv kako je zamišljen ove jeseni i zime u dvorani, jedina ispravna odluka je odlaganje za narednu sezonu na otvorenom, odnosno za 19. jun 2021. godine", kažu organizatori.

Sve ulaznice kupljene za 20. jun i 22. avgust ostaju važeće i nije ih potrebno menjati, a ko želi može da ostvari povrat počev od danas.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Tanjug)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.