ZNATE LI KAKO IZGLEDA VANBRAČNI SIN MARINKA ROKVIĆA? Ime mu je Dario, i BAŠ liči na tatu
Marinko Rokvić, Foto: Marina Lopičić

ŠARMER SA VELIKIM Š

ZNATE LI KAKO IZGLEDA VANBRAČNI SIN MARINKA ROKVIĆA? Ime mu je Dario, i BAŠ liči na tatu

U mladosti je bio šarmer koji je osvajao mnogim damama srca, ne samo pesmama već i svojim stasom

Objavljeno:

Marinko Rokvić i u poznim godinama važi za gospodina koji pleni svojim izgledom. U mladosti je bio šarmer koji je osvajao mnogim damama srca, ne samo pesmama već i svojim stasom. Iako ima dva predivna sina, poznate širokoj javnosti, malo ko zna da ima još jednog lepog momka iz vanbračne zajednice, kojim se takođe ponosi.

Marinko Rokvić ima sina Daria, kog je dobio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom Milom.

Marinko je, za razliku od pojedinih svojih kolega, vanbračnog sina priznao, te je sa njim u kontaktu, kao i ostatak njegove porodice, ali se ne viđaju toliko često s obzirom na to da Dario živi u Kanadi.

foto: Print Screen Instagram

- To je bila ljubav u prolazu, za jednu noć. Bio sam na jednom festivalu u Sarajevu i tu noć sam proveo s Darijevom majkom. Nisam bio siguran da je dete moje, ali me je to godinama mučilo. Da mi je tad bila ova pamet, istog momenta bih s detetom otišao na DNK analizu i prihvatio ga. Recimo, 1999. bio sam s Lepom Lukić na turneji u Torontu i tada sam prvi put pet dana proveo s Dariom, a nisam bio siguran da je dete moje. Ne mogu da vam opišem taj osećaj jer sam se uvek pitao da li je moj. Kad je potvrđeno da sam mu otac, odmah sam ga priznao - ispričao je pre nekoliko godina Rokvić za "Kurir".

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.