KARLEUŠA U SVAĐI SA FANOVIMA NA INSTAGRAMU ZAPENILA: Moji mišići nisu pali s Marsa, niti ih je stvorio doktor
Jelena Karleuša, Foto: ScreenShot/Instagram

OŠTRO

KARLEUŠA U SVAĐI SA FANOVIMA NA INSTAGRAMU ZAPENILA: Moji mišići nisu pali s Marsa, niti ih je stvorio doktor

Na Instagramu se povela žustra rasprava

Objavljeno:

Pevačica Jelena Karleuša izaziva pažnju gde god da se nalazi, a posebno kada je oskudno odevena. Otkako je smršala Jelena Karleuša izgledom prkosi svim prirodnim zakonima, a nakon njenih poslednjih objava na Instagramu povela se polemika kolika je uloga doktora zapravo kada je njen izgled u pitanju.

Kako Jelena sa ćerkama uživa na odmoru u Turskoj, ona je pronašla vremena da odgovri “hejterima” na prozivke, pa rekla da ne postoji doktor za ovakvo telo.

Burnt orange ? Or you prefer watermelon? ??

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Naime, sve je počelo kada joj je hrvatska blogerka Ela Dvornik uputila kompliment, napisavši joj da želi i ona ovakvo telo kao što ima ona nakon dvoje dece, usled čega su usledili odgovori “fanova”.

Mnogi su se upustili u raspravu i dali sebi za pravo da komentarišu da Jelena ima takvo telo zbog operacija, liposukcije i kako nije tačno da ne vežba. Međutim, Jelena nije ostala imuna na komentare, pa se oglasila i ona.

Watermelon season ?? My favorite ???

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

“Ja ne vežbam, ali dvadeset i pet godina pevam i igram, moji koncerti su krvnički teški i naporni. Moji mišići nisu pali s Marsa, niti ih je stvorio doktor. Imam odličnu genetiku na sve to, prirodno sam mišićava i vretenasta, tako da nema nikakvih tajni, niti razzlog da me od nečeg bude sramota.”

“Budalaština. Zdrava pravilna ishrana. Ne postoji doktor koji ovakvo telo, mišiće, kožu, građu itd može da napravi,ne laži sebe a ni druge”, bio je odgovor samo na jedan od zajedljivih komentara.

foto: ScreenShot/Instagram

Jelena je izdvojila vreme i da posavetuje one koji su stali na njenu stranu i pohvalili njen izgled i izrazili želju da budu kao ona.

foto: ScreenShot/Instagram

“Ne postoji takav doktor. Vodi računa o ishrani i bićeš super, a ove budale što misle da postoji doktor za ovakvo telo neka se teše.”

Bonus video:

(Espreso.co.rs.rs/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.