OVO JE NOVA SNAJKA ĐOKOVIĆA! Letisija je iz BRAZILA i izgleda kao milion DOLARA!
Marko Đoković, Foto: Printscreen/Instagram/djokernole

ljubav ne zna za granice

OVO JE NOVA SNAJKA ĐOKOVIĆA! Letisija je iz BRAZILA i izgleda kao milion DOLARA!

Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog

Objavljeno:

Marko Đoković, rođeni brat Novaka Đokovića, retko se javno eksponira, te mnogi i ne znaju da već godinama njegovo srce pripada lepoj Brazilki Letisiji Tesari.

Letisija Tesari je brazilska modna dizajnerka, a ona i Marko upoznali su se u Marbelji.

Već više od četiri godine su u skladnoj vezi i zajedno žive na Majorci, gde Marko radi na jednoj teniskoj akademiji.

Iako retko eksponiraju svoju vezu, Letisija je nedavno putem Instagrama Marku posvetila emotivne reči.

- Ne znam odakle da počnem kada pomislim na tebe, kada pričam o tebi, kada te pogledam... ne znam odakle da počnem... jer moja osećanja prema tebi ne počinju i ne završavaju se... ne postoje reči kroz koje mogu da izrazim kao se osećam u trenucima u kojima zajedno živimo... volela bih kada bih mogla da objasnim neobjašnjivo, svaki put kada pokušam da otkrijem šta je to što osećam prema tebi, iznova... ne znam odakle da počnem. Moja ljubav prema tebi počinje svaki dan, kao da je to početak nečeg potpuno novog i neobjašnjivog. Za početak bih mogla da kažem da te volim- napisala je ona.

Prošle godine u domaćim medijima pojavili su se navodi da se Marko navodno tajno venčao sa svojom izabranicom, međutim to je odmah demantovao njegov otac Srđan Đoković.

- Svadba naše dece je nešto najlepše što možemo kao roditelji da doživimo i to sigurno nećemo kriti kada se desi, to je nešto zbog čega smo ponosni - objasnio je Srđan Đoković tada za "Blic".

On je takođe dodao da je Marko u godinama kada bi mogao da počne da razmišlja o svečanom činu, ali da se on i njegova supruga Dijana ne mešaju u odluke svojih sinova.

- Marko ima 28 godina i polako ulazi u razdoblje kada je moguće da se tako nešto desi u narednom periodu. Svakako kada se odluči na taj korak mi to nećemo kriti, već će to svi znati - poručio je Srđan i otkrio da li je porodica Đoković zadovoljna snajkom iz Brazila.

//

Објава коју дели Leti Tessari (@letitessari) дана

- Znate kako, ni ja nisam nikoga pitao kada sam birao za sebe, pa sam tako vaspitavao i moje sinove. Mi se nismo mešali i nećemo se mešati u njihove odabire, ali sam potpuno siguran da je Marko napravio pravi izbor - završio je Srđan.

Podsetimo, Marko je srednji sin porodice Đoković, Novak je najstariji, dok je Đorđe Đoković najmlađi.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.