BAHATA ESTRADA! Kukaju zbog situacije jer nisu SKROMNI, stalno hoće JOŠ! Međusobni rat pevača...
Nina Badrić, Foto: Printscreen/Youtube/Dragi Domic

PREPUCAVANJE

BAHATA ESTRADA! Kukaju zbog situacije jer nisu SKROMNI, stalno hoće JOŠ! Međusobni rat pevača...

Jedna od najglasnijih kada je nezadovoljstvo ovakvom situacijom u pitanju je Nina Badrić, koja je u svom videu na društvenim mrežama tražila pomoć

Objavljeno:

Većina domaćih muzičara ovog leta ima znantno manje posla, a uglavnom su otkazani svi veliki koncerti i festivali, te su ostali bez tezgi. Situacija je takva u celom regionu, a u Hrvatskoj se zvezde već danima javno "prepucavaju" zbog ovoga.

Naime, jedna od najglasnijih kada je nezadovoljstvo ovakvom situacijom u pitanju je Nina Badrić (48), koja je u svom videu na društvenim mrežama tražila pomoć.

Oko pomoći za spas radnih mesta u industriji angažirala se poprilično žustro i Indira Levak (46), a Toni Cetinski (51) je, s druge strane, poručio kolegama da se "iskuliraju" jer još dugo neće zarađivati kao ranije te da se okrenu "malim stvarima", potencijalno i drugim zanimacijama.

U javnosti se oglasio i muzičar Alen Vitasović koji nije pevačima, kao neki prethodnih dana savetovao da počnu da sade krompir, ali se osvrnuo na, kako sam kaže, bahatost velikih zvezda, preneo portal "24 sata.hr".

- Lično nisam ništa uštedeo. Iznenadilo me, mislio sam da će kraće trajati. Pet meseci posta. Svirao sam uvek za umerenu cenu, svugde, na velikim i najvećim koncertima. Redovno sam plaćao prateći bend, razglas, svetlo, prevoz i još sto stvari. Ulagao u opremu. Pomalo sam se čudio zašto desetak uvek istih i privilegovanih izvođača, pogotovo iz medija, ima ogromne honorare za nastup. Oko 15, 20 hiljada evra i više. Sad nemaju gde da sviraju zbog ove situacije. Nisu prilagođeni raznim stilovima nastupa. Samo veliki koncerti, arene... I nisu skromni nego bahati. Ja, kao i neke moje kolege, mogu nastupati sam na klaviru ili gitari. Duet ili trio, anplagd, s bendom ili orkestrom. Za 5 ljudi, 20 ljudi, 100, 1000, 10.000... Bez poniženja jer tako radim 40 godina. Nekim "zvezdama" fali poniznosti i neprilagođeni su. Treba izdržati. Srećan sam s malim stvarima. I sa svoje dvoje dece koje sam odgajio "samo" glasom, sviranjem s 10 prstiju, radom, školovanjem, ulaganjem. Samo sam to radio 40 godina. Iako je bilo jako teških dana, izdržao sam pa ću i ovo ako bude zdravlja - napisao je Vitasović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.