STARLETA SE JEZIVO POVREDILA! Polomila oba stopala! (FOTO)
Katie Price, Foto: Printscreen/Instagram

JEZIVO

STARLETA SE JEZIVO POVREDILA! Polomila oba stopala! (FOTO)

Kejti je uživala u luksuznom letovalištu sa svojim dečkom Karlom Vudsom i dvoje dece, a noge je povredila tokom posete tematskom parku "Land of Legends

Objavljeno:

Britanska starleta Kejti Prajs slomila je oba stopala tokom odmora u Turskoj. Ona je završila u hitnoj pomoći, moraće na operaciju nakon koje neće moći da hoda tri do šest meseci, a na Instagramu je objavila fotku svojh nogu u gipsu i obavestila fanove o onome što joj se desilo.

Kejti je uživala u luksuznom letovalištu sa svojim dečkom Karlom Vudsom i dvoje dece, a noge je povredila tokom posete tematskom parku "Land of Legends". Kejti je skakala sa zida i slomila pete na oba stopala i sad je čekaju meseci agonije.

-Da, istina je da sam slomila stopala. Moram oba da operišem i ugradiće mi šipke, pa neću moći da hodam tri do šest meseci - napisala je Kejti na Instagramu.

Istakla je da je njen dečko Karl bio neverovatan i brinuo se o njoj, jer joj je za sve sada potrebna pomoć. Starletin prijatelj je otkrio da je ovo najgore što joj se moglo dogoditi, jer je taman uživala u vremenu s dečkom, a poveli su i njenu ćerku Princes i sina Juniora sa sobom.

Provela je celu noć u hitnoj službi s pukotinom na obe pete. Prolazila je kroz nezamislivi bol, ali je još veća briga što mora da se vrati kući i da brine o svoje petoro dece, a ne može da hoda. Par se zbog povrede vratio hitno u Veliku Britaniju da bi Kejti mogla na operaciju.

Podsetimo, Kejti i Karl su u vezi od juna i nedavno se nagađalo da su se verili zbog njenog novog, blještavog prstena. To ne bi bilo čudno za starletu, koja je poznata po brzinskim brakovima i veridbama nakon kratke veze. Takođe, ona ima petoro dece sa tri različita partnera, a decu odgaja sama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.