IGOR SEVERINI UZIMA ČITAVO BOGATSTVO! Traži joj pola imovine i OGROMNU količinu novca!
Foto: Dragan Kadić

auuu

IGOR SEVERINI UZIMA ČITAVO BOGATSTVO! Traži joj pola imovine i OGROMNU količinu novca!

Kada je pevačica čula za to, načisto je poludela!

Objavljeno:

Igor Kojić traži polovinu Severinine imovine koju su stekli u braku! Kebin sin ljut je što je hrvatska pop zvezda odbila da spasu brak, pa je rešio da joj to debelo naplati.

Igor, naime, hoće da uzme polovinu stana u Zagrebu koji je Seve kupila tokom njihovog braka, a traži i da podele ušteđevinu!

foto: Printscreen Instagram

- Igor je besan što mu se brak raspada. Nadao se da će se pomiriti, ali Severina neće da čuje za njega! Kad su se venčali pre pet godina, on je napustio posao fudbalskog menadžera kako bi mogao da se posveti njenoj karijeri. Tako je postao njen menadžer. Seve je napredovala, a on je tapkao u mestu - započinje priču izvor blizak nekadašnjem paru, i nastavlja

- Zato je Igor odlučio da joj sada sve naplati! Već je išao kod advokata, koji ga je savetovao da tokom brakorazvodne parnice traži polovinu imovine. Reč je o luksuznom stanu u Zagrebu, kao i o ušteđevini od nekoliko desetina hiljada evra. Severini će ostati stan i imanje u Splitu, koje je imala i pre udaje za Igora.

Kada je pevačica čula za to, načisto je poludela!

- Nije mogla da veruje da je Igor tako nisko pao. Počela je da urla: "On će da uzima moj stan?! Pa šta je umislio?! Ma ni evro neće dobiti od mene. Jadno je to što radi!" - priča izvor, i dodaje da je Seve definitivno rešila da se razvede:

- Seve je rekla da joj se sada zgadio i da nema šanse da se pomiri sa njim!

foto: Printscreen Instagram

Podsećamo, Severina i Igor su u aprilu proslavili petogodišnjicu braka, a onda je iznenada sve krenulo po zlu! Posle još jedne u nizu žestokih svađa, pevačica je tokom policijskog časa izjurila iz Kebine kuće, gde su tada boravili. Kad ju je policija zaustavila, priznala im je da se svađala sa mužem i, nakon što je platila kaznu, napustila je Beograd i vratila se u Hrvatsku. Ubrzo su Severinu na Instagramu prestali da prate svekar Keba, svekrva Olja i zaova Nataša. Nedavno je Severina skinula burmu, čime je definitivno potvrdila da se razvodi od Igora!

(Espreso.co.rs / Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.