ČOLINA ĆERKA ŠETA ZEMUNOM SA 1.500 EVRA BEZ STRAHA! A za OVO je potrošila OGROMNE pare!
Foto: Printscreen/ Instagram/ unacolic

Ima se, može se

ČOLINA ĆERKA ŠETA ZEMUNOM SA 1.500 EVRA BEZ STRAHA! A za OVO je potrošila OGROMNE pare!

Inače, Una ima 18 godina, završila je privatnu gimnaziju, od ove godine ide na fakultet. Uvek je važila za omiljenu u društvu i nekoga koga svi vole

Objavljeno:

Una Čolić, ćerka pevača Zdravka Čolića svojim izgledom, ali i modnim izrazom privlači veliku pažnju javnosti. Ona je aktivna na društvenim mrežama gde često objavljuje fotografije na kojima je bar jedan komad na njoj brendiran.

Čolina naslednica nedavno je pozirala u šortsu i bluzi, a na ramenu imala je skupocenu torbu poznatog italijanskog brenda. Reč je o crnoj torbici nešto manjeg modela od standardnog.

foto: Printscreen

Svi su saglasni da Una ima ukusa, te da joj jedna od najtraženijih torbica ove sezone, čija cena iznosi oko 700 evra, odlično pristaje i daje poseban pečat njnom stilu.

Još jedna torbica Zdravkove naslednice privukla je pažnju, a kombinovala ju je uz svedenu crnu haljinicu za opuštenu šetnju Zemunom, a njena vrednos je 1.500 evra.

foto: Printscreen

Podsetimo, Čolina ćerka ekserimentiše sa svojim izgledom, te je tako nedavno potpuno pormenila imidž. Una je imala plavu, kratku kosu, ali se ofarbala u smeđe sa po kojim svetlijim pramenom, a kako bi joj kosa bila duža, ona ju je nadogradila.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.