NIKO NIJE ZNAO DA DECA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ OVAKO IZGLEDAJU! Da čujete šta je voditeljki sin uradio, kako samo može
Foto: Printscreen/Instagram/jelena_bacic_alimpic

pitaju se zašto

NIKO NIJE ZNAO DA DECA JELENE BAČIĆ ALIMPIĆ OVAKO IZGLEDAJU! Da čujete šta je voditeljki sin uradio, kako samo može

Jelena Bačić Alimpić je pre sedam godina napustila novinarsko-voditeljsku profesiju i u potpunosti se posvetila pisanju

Objavljeno: 20:51h

Iako spada u jednu od omiljenih domaćih autorki u regionu, Jelena priznaje da njen sin ne bi imao odgovor na pitanje koji mamin roman mu je omiljeni.

Moja deca, moj svet?❤?

Објава коју дели Jelena Bacic Alimpic (@jelena_bacic_alimpic) дана

- Od Marka teško da biste dobili konkretan odgovor jer on nije pročitao nijedan mamin roman. (smeh) Što se Dunje (prim.aut. ćerka) tiče, sve joj se dopadaju ali je posebno oduševljena novom - ispričala je Bačićeva za "Hello".

Kako je njena ćerka počela da studira u inostranstvu, Alimpićeva priznaje da se još uvek nije navikla na činjenicu da ne može da je vidi kad god poželi.

- Nisam i nikad neću. Strahujem od njenog povratka u Holandiju u avgustu, iako je tamo trenutno mnogo bezbednije nego kod nas, u svakom smislu. Međutim, plašim se da će me situacija u kojoj se nalazimo i za koju mislim da će, nažalost, potrajati onemogućiti da odletim kada čežnja postane nepodnošljiva, i zagrlim je - istakla je Jelena.

- Marko već tri godine radi kao menadžer u jednoj američkoj firmi i odlično mu ide. Podjednako dugo živi sa devojkom. Radujem se svakoj prilici da zajedno provodimo vreme. Moja deca nikada nisu volela da se pojavljuju u medijima. Istina, Dunji to manje smeta, ali Marko naprosto to ne želi, i ja to poštujem - zaključila je Bačićeva.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.