MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA? Uključila se uživo i otkrila svaki DETALJ: Plašim se, ne znam šta da radim! (VIDEO)
Foto: Printscreen

šok

MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA? Uključila se uživo i otkrila svaki DETALJ: Plašim se, ne znam šta da radim! (VIDEO)

- Jel si ti sad u drugom stanju? - upitala je Min

Objavljeno:

Nedavno se završila treća sezona rijaliti programa "Zadruga", a još uvek vlada interesovanje javnosti šta se dešava u životima bivših zadrugara. Oni se često oglašavaju na svojim Instagram profilima i sa pratiocima dele dešavanja iz svakodnevnice.

Mina Vrbaški i Miljana Kulić obavile su razgovor u lajvu, te su hiljade njihovih pratilaca čuli o čemu su pričale. Na početku razgovora Miljana je otkrila da je mali Željko bio na moru sa njenom majkom i ocem. Potom je rekla da želi da smanji usne, jer joj se ne dopada što je preterala sa veličinom. Međutim, sve je iznenadilo kada je spomenula da sumnja da je trudna.

- Jel si ti sad u drugom stanju? - upitala je Mina

foto: Printscreen

- Verovatno! Evo mesec i po dana mi kasni, a nikad mi nije kasilo. Ne smem da odem da kupim test. Imam mučnine, loše mi je, noću ustajem, preznojavam se, nervozna sam... Garantujem da jesam.

- Uradi obavezno test - posavetovala je Mina

- Ne smem, plašim se. Ako mi pokaže dve crte, šta ću - žalila se Miljana

- Rodićeš - odgovorila je Mina

- Ne mogu više da rađam. Što sam rađala, rađala sam. Željku prvo da obezbedim sve, da se posvetim sebi i detetu. Nije mi Zola muškarac za tako nešto, znaš i sama celu situaciju. Nije finansijski stabilan, ima poroke, kocku i ostalo, pa se ne bih usudila njemu da rodim dete. Uopšte se ne pazim, 30 dana po dva puta i sve se dešava tamo gde ne treba - rekla je Miljana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.