IDEŠ U JEDNU BOLNICU, PA U DRUGU, A ONDA POČNEŠ DA SE PLAŠIŠ! Ispovest Milice Todorović o njenoj borbi sa KORONOM
Foto: Printscreen

STRAŠNO

IDEŠ U JEDNU BOLNICU, PA U DRUGU, A ONDA POČNEŠ DA SE PLAŠIŠ! Ispovest Milice Todorović o njenoj borbi sa KORONOM

Težak period za pevačicu!

Objavljeno:

Popularna pevačica Milica Todorović uključila se danas uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal" nakon borbe sa koronavirusom.

- Dobro sam, Bogu hvala i psihički i fizički. Prošlo je, ali bilo je čupavo. Ovaj virus uopšte nije za zanemariti, loše sam se osećala, jedno dvadesetak dana me je držalo. Kad vidim ljude da ne poštuju sve mere, baš se iznerviram. Moram priznati ni ja nisam verovala, čak i kad sam dobila test da sam pozitivna, jer nisam osećala nijedan simptom. Onda kad me je uhvatila temperatura, malaksalost, pa te sve boli, onda ideš u jednu pa u drugu bolnicu, onda se uplašiš - rekla je Milica.

Milica je u izolaciji bila sa svojom koleginicom Slavicom Ćukteraš koja je takođe imala koronu, te su zajedno bile u izolaciji.

foto: Printscreen

- Mama je otišla na popodnevnu dremku. Lakše je kad vam je neko tu. Desilo se da smo i Slavica i ja pozitivne u isto vreme. Ona je ostala kod mene u Beogradu, da ne bi prenela virus mami, detetu. Lepo smo se družile, malo smo se smejale, malo smo plakale, dosta snimaka imamo. Najveći strah je kad čekaš rezultate. Moram da pozdravim medicinsko osoblje KBC-a, odradili su posao, svi su ažurni, hvala im što su brinuli o nama. Najteže je kad vidiš taj prizor, kako ljudi dolaze, šta im saopštavaju, ja sam počela da plačem kad sam ih videla. Ja se sada čuvam, nosim masku, držim distancu i apelujem na ljude da svi to rade - navela je pevačica, a onda dodala da joj posao sada nije na prvom mestu:

- Još se ništa ne zna, nastupi su otkazani, kako bude biće, držaćemo kontakt on-lajn. Najbitnije je da smo živi i zdravi, za hleba ćemo uvek da imamo. Stvarno je bilo čupavo, Bogu hvala sve to je iza mene, treba da se vodi računa. Uopšte nije naivno, osećate se kao da vas je neko tukao, malaksalost, boli vas glava, imate temperaturu. To podrazumevam pod čupavo. Želim da apelujem na sve da vode računa, da nose maske, da se drže svih mera i samo tako ćemo moći da se sačuvamo - rekla je Todorovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.